Elokuvalipunmyynti

Elokuvalippu 10€
Lastenelokuvat 9€

Elokuvien lipunmyynti alkaa 30 min ennen näytöstä.
Maksutavat: käteinen ja kulttuurisetelit (Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Edenred virikeseteli & TYKY kuntoseteli +). 

Elokuvalipuissa ei ole paikkanumerointia.

14.2.2018 alkaen ensiesitykseen tulevat elokuvat:

Elokuvalippu 11 €
Lastenelokuvat 10 €

Numeroidut paikkaliput myydään ennakkoon verkkokaupasta. K-Kinon omat sivut aukeavat osoitteessa www.k-kino.fi ystävänpäivänä ke 14.2.2018.

Ovimyynti alkaa 30 min ennen näytöstä.

Maksutavat: käteinen, pankkikortti, debit ja credit -kortit (Visa Electron, Maestro, Visa MasterCard), kulttuurisetelit (Smartum kulttuuriseteli, Edenred virikeseteli & TYKY kuntoseteli +), kulttuurikortit (Smartum Saldo, Edenred-kortti, Ticket Virike -kortti), online-maksu (ePassi, Tyky-Online).

Huomioithan, että kulttuurisetelillä, -kortilla ja online-maksuilla maksettaessa etu on henkilökohtainen ja näin ollen voit ostaa lippuja vain itsellesi.

Elokuvalipuissa on paikkanumerointi.

Sarjalippu − neljä elokuvaa 38 €

K-Kinon sarjalippuja voi ostaa Kangasala-talon lipunmyynnistä ja K-Kinon ovimyynnistä. Sarjalippuun kuuluu neljä ennakkolippua, jotka vaihdetaan varsinaisiin elokuvalippuihin K-Kinon ovimyynnissä ennen elokuvanäytöstä. Sarjalippu ei käy maksutapana verkkokaupassa. Sarjalipun hinta on 38 €.

Sarjalippu käy kaikkiin K-Kinon näytöksiin. Nyt myytävät sarjaliput ovat voimassa kevätkauden näytöksissä, eli 31.5.2018 saakka.

Sarjalippuja voi ostaa Kangasala-talon lipunmyynnin aukioloaikoina. Kangasala-talon lipunmyynnissä voit maksaa käteisellä, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla, kulttuuriseteleillä (Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Edenred virikeseteli & TYKY kuntoseteli +) ja online-maksutavoilla (ePassi, Tyky-Online).

Kangasala-talon lipunmyynnin aukioloajat