Tilat

Konserttisali

Kangasala-sali on 285-paikkainen monipuoliseen käyttöön suunniteltu konserttisali. Salin esitystekniikka ja säädettävä akustiikka mahdollistavat erilaiset musiikki-, teatteri-, tanssi-, sirkus- ja elokuvaesitykset sekä seminaarit ja kokoukset.

243 paikkaa on kiinteässä nousevassa katsomossa ja loput 42 paikkaa permannolla. Pyörätuolipaikkoja on kaksi. Sali ja talon muut yleisötilat ovat esteettömät. Salin näyttämö ja taustatilat ovat kooltaan yhteensä noin 140 m2.

Salin akustiikan ja esitystekniikan on suunnitellut Akukon Oy.

Konserttisalin katsomokartta (pdf) →

Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa on näyttelytiloja kolmessa kerroksessa. Taidemuseo on talon korkein osa – muilta osiltaan talo on kaksikerroksinen. Yhteensä museossa on 450 m2 näyttelytiloja.

Taidemuseon toinen kerros on sopiva tila pienille akustisille konserteille ja muille tapahtumille. Se tarjoaa ainutlaatuisen tapahtumamiljöön taiteen keskellä. Tilaan on järjestettävissä noin 50-paikkainen katsomo.

Galleria

Galleria on vaihtuvien näyttelyiden tila ja syksystä 2015 alkaen myös kokoustila. Galleria sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa. Tila on pinta-alaltaan noin 100 m2. Taidegalleriaa voidaan hyödyntää myös kattauksissa ja tarjoiluiden järjestämisessä.

Lämpiöt

Talon ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa on valoisat ja avarat lämpiötilat. Lämpiötiloissa voidaan järjestää cocktailtyylinen ruokailu noin 400 hengelle. Lämpiöt soveltuvat hyvin myös juhlien ja messujen järjestämiseen.

Kokoustilat

285-paikkainen konserttisali sopii myös seminaarien ja kokousten järjestämiseen.

Valtuustosali on 65-paikkainen kokoustila, joka on varattavissa kokouskäyttöön. Valtuustosali sijaitsee talon toisessa kerroksessa.

Kunnan hallinnon tarpeita palvelee talon toisessa kerroksessa sijaitseva 21-paikkaisessa kokoustila.