Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Kimmo Pyykkö -taidemuseo on uusi vuoden 2015 alussa avattu taidemuseo Kangasalan keskustassa, vain 20 minuutin päässä Tampereen keskustasta.

Taidemuseo sijaitsee arkkitehtuuriltaan palkitussa Kangasala-talossa.

Kimmo Pyykkö -taidemuseo tuottaa korkeatasoisia näyttelyitä ympäri vuoden. Vuonna 2018 nähdään kolme vaihtuvaa näyttelyä. Katso näyttelyt.

Taidemuseon ensimmäinen kesänäyttely Picassosta Pyykköön – Lahtiset keräilijöinä kesällä 2018 esittelee espanjalaisia mestareita ja suomalaisen taiteen kärkinimiä lehtimies Urpo Lahtisen (1931–1994), Hymy Lahtisen (1930–2017) ja poikansa Jeppe Lahtisen kokoelmasta. Lue lisää.

Kimmo Pyykön Pitkän matkan ateljee on pysyvästi esillä taidemuseon kolmannessa kerroksessa. Näyttely avaa kuvanveistäjä Kimmo Pyykön elämän ja uran vaiheita yli 50 vuoden ajalta.

Kangasala-talon galleriassa nähdään vaihtuvia näyttelyitä lähes kuukausittain.
Lue lisää gallerian näyttelyistä.

Kimmo Pyykkö -taidemuseon ja Kangasala-talon tilat ovat kokonaisuudessaan esteettömät. Kulkuyhteydet taidemuseolle ovat hyvät. Katso kulkuyhteydet ja pysäköinti. Kangasala-talon tilausravintola Armas Galleria&Keittiö palvelee ryhmiä sekä talon ja taidemuseon tapahtumissa. Varmista aukiolo ennakkoon.

Tiedustelut, opasvaraukset asiakaspalvelusta
p. 040 773 0148, info (at) kangasala-talo.fi