Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Kimmo Pyykkö -taidemuseo on vuoden 2015 alussa avattu taidemuseo Kangasalan keskustassa. Taidemuseo toimii Kangasala-talon yhteydessä.

Taidemuseon vaihtuvat näyttelyt ja galleria esittelevät korkeatasoista kotimaista nykytaidetta. Pysyvä näyttely Pitkän matkan ateljee taidemuseon kolmannessa kerroksessa avaa kuvanveistäjä Kimmo Pyykön elämän ja uran vaiheita yli viidenkymmenen vuoden ajalta. Taidemuseo järjestää näyttelyiden lisäksi tapahtumia ja kursseja ympäri vuoden.

Taidemuseon tilat sijoittuvat kolmeen kerrokseen ja museossa voi kokea näyttelyelämyksiä ympäri vuoden. Noin 450 neliön näyttelytilat ovat esteettömät. Taidemuseovierailun yhteydessä voi tutustua myös palkitun Kangasala-talon arkkitehtuuriin. Kangasala-talo sai 2015 Vuoden betonirakenne ja Vuoden betonijulkisivu -palkinnot ja talo oli myös ehdolla Arkkitehtuurin Finlandia palkintoehdokkaana.

Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo on kohtaamispaikka kulttuurin ystäville - tule rohkeasti kokemaan ja aistimaan talon tunnelma!