Koulut ja päiväkodit

Taidemuseo on oivallinen oppimis- ja kokemusympäristö eri-ikäisille lapsille. Aitojen ja ainutlaatuisten taideteosten äärellä lapset voivat kokea jotain, mitä luokka- tai päiväkotiympäristö ei mahdollista.

Jo ensimmäisestä museokäynnistä voi alkaa koko elämän mittainen kulttuuriharrastus. Päiväkoti- tai kouluryhmän kanssa tehty innostava vierailu taidemuseon voi toimia kulttuurikipinänä koko perheelle.

Koulu- ja päiväkotivierailut taidemuseossa

Kimmo Pyykkö -taidemuseo kutsuu koululais- ja päiväkotiryhmät tutustumaan näyttelyihinsä ja taidemuseon toimintaan. Opastettu kierros ryhmille kestää noin 45 min. Kierrokset eivät sisällä erillisiä työpajoja, mutta kierrosten sisällöt voidaan suunnitella oppilaiden ikätason ja opettajan toivomusten pohjalta.

Kierrokset varataan vähintään viikkoa ennen opastusajankohtaa museolehtorilta taidemuseo (at) kangasala-talo.fi tai p. 040 7063855.

Varauksen yhteydessä mainitse ryhmän nimi tai luokka-aste ja -koko, yhteyshenkilön puhelinnumero ja päiväkodin tai koulun nimi.

Opastetut kierrokset ovat Kangasalan ja Pälkäneen koululaisille ja opiskelijoille maksuttomia kevään 2018 ajan. Muille ryhmille palvelut ovat maksullisia. Opastuksia on mahdollista toteuttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella erikseen sovittaessa.

Ruokailu ja eväät

Kangasala-talon tilausravintola Armas Galleria&Keittiö valmistaa luokkaretkipäivän lounaan hintaan 8 € / henkilö. Tiedustelut ja varaukset 050 344 4814 tai armas (at) galleriakeittio.fi.

Lapsi- ja koululaisryhmät voivat syödä Kangasala-talon aulassa myös omia eväitä.