Ryhmille

Tule tutustumaan Kimmo Pyykkö -taidemuseoon, yksittäiseen näyttelyyn tai Kangasala-talon tiloihin sopimuksen mukaan, myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Opastukset

1) Kuvanveistäjä Kimmo Pyykön elämä ja taide

Kimmo Pyykkö -taidemuseo kolmannen kerroksen pysyvässä näyttelyssä Pitkän matkan ateljee matkataan kuvanveistäjä Kimmo Pyykön ateljeessa. Opastuksella tutustutaan Kimmo Pyykön uraan ja elämään taideteosten, henkilökohtaisten muistoesineiden ja alkuperäisten dokumenttien kautta.

2) Reijo Hukkanen: Luontopolku 27.1.-27.5.2018

Kevään 2018 vaihtuvassa näyttelyssä Luontopolku on esillä Reijo Hukkasen (s.1946) tuoreita, 2017 vuonna syntyneitä teoksia. Taidemuseon kahdessa kerroksessa nähdään lähes kaksikymmentä veistosta ja esinekoostetta. Näyttelyä on täydennetty vanhemmilla teoslainoilla Oulun ja Rovaniemen taidemuseon sekä Kansallisgalleria Kiasman kokoelmista.

3) Kangasala-talon arkkitehtuuri

Kangasala-talo on Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komonen Oy:n suunnittelema julkinen rakennus, joka nimettiin Arkkitehtuurin Finlandia 2015 -finalistiksi ja palkittiin vuoden 2015 Betonirakennus- ja Betonijulkisivu-palkinnoilla. Opastuksella on mahdollisuus tutustua talon eri tiloihin (muut tilavaraukset huomioiden) valtuustosaliin, Kangasala-saliin, lämpiöihin, galleriaan ja Kimmo Pyykkö -taidemuseoon. Kierroksella puhutaan nykyarkkitehtuurista sekä paikallisesta rakennusperinnöstä ja kaupunkisuunnittelusta.

Opastusten kesto: 45 min
Ryhmän suosituskoko: 15–25 henkilöä
Voimassa: ympäri vuoden

Hinnat: arkisin 50 €, su ja pyhinä 70 €, lisäksi pääsymaksut 6 / 4 €, alle 18-vuotiaat maksutta

Lisämaksusta: kahvit tai ruokailu Kangasala-talossa.
Kahvitus ja ruokailuvaraukset tilausravintola Armas Galleria&Keittiö, 050 344 4814 tai armas (at) galleriakeittio.fi.

Varaa opastus
info (at) kangasala-talo.fi
puh. 040 773 0148