Opastusvaihtoehdot

Tarjoamme ryhmille opastuksia näyttelyihin ja Kangasala-taloon myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Hinta arkisin 50 €, su ja pyhinä 70 € + sisäänpääsymaksut 6/4 € tai Museokortti
Opastuksen kesto on n. 45 min.
Ryhmän suosituskoko on enintään 25 henkilöä/opas.

Opasvaraukset p. 040 773 0148 ta info (at) kangasala-talo.fi

Opastuksilla kierretään taidemuseon näyttelyissä ja/tai Kangasala-talossa. Valitse alla olevista vaihtoehdoista:

1) Pekka Luukkolan valokuvat ja Kimmo Pyykön pronssiveistokset 29.9.–6.1.2019

Opastuksella syksyn 2018 vaihtuviin näyttelyihin. Valokuvaaja Pekka Luukkola tuo töissään esille uusia tapoja kuvata suomalaista maisemaa. Kimmo Pyykkö -taidemuseon näyttely esittelee yli 20 kookasta valokuvaa, joissa hehkuvat sininen iltahämy ja mystiset valoilmiöt.

Kuvanveistäjä Kimmo Pyykön näyttely Elämänlanka esittelee pronssiveistoksia vuosilta 2000–2010. Teokset käsittelevät elämän suuria kysymyksiä: elämän yllätyksellisyyttä, ajan kulumista ja sen päättymistä

2) Kuvanveistäjä Kimmo Pyykön elämä ja taide

Kolmannen kerroksen pysyvässä näyttelyssä Pitkän matkan ateljee matkataan kuvanveistäjä, professori Kimmo Pyykön ateljeessa. Opastuksella tutustutaan Kimmo Pyykön uraan ja elämään taideteosten, henkilökohtaisten muistoesineiden ja alkuperäisten dokumenttien kautta.

3) Kangasala-talon arkkitehtuuri

Kangasala-talo on Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komonen Oy:n suunnittelema julkinen rakennus, joka nimettiin Arkkitehtuurin Finlandia 2015 -finalistiksi ja palkittiin vuoden 2015 Betonirakennus- ja Betonijulkisivu-palkinnoilla. Opastuksella tutustutaan talon eri tiloihin: Kangasala-saliin, lämpiöihin, valtuustosaliin galleriaan ja Kimmo Pyykkö -taidemuseoon. Kierroksella kuullaan nykyarkkitehtuurista, paikallisesta rakennusperinnöstä ja kaupunkisuunnittelusta.
Arkkitehtuuriopastus toteutetaan huomioiden muut tilavaraukset.