Tilausryhmät

Tule tutustumaan Kimmo Pyykkö -taidemuseoon, yksittäiseen näyttelyyn tai Kangasala-talon tiloihin sopimuksen mukaan, myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Opastukset

1) Kuvanveistäjä Kimmo Pyykön elämä ja taide

Kimmo Pyykkö -taidemuseo kolmannen kerroksen pysyvässä näyttelyssä ”Pitkän matkan ateljee” matkataan kuvanveistäjä Kimmo Pyykön ateljeessa. Opastuksella tutustutaan Kimmo Pyykön uraan ja elämään taideteosten, henkilökohtaisten muistoesineiden ja alkuperäisten dokumenttien kautta.

2) Ilmassa itekkin – Kimmo Pyykkö & Anssi Kasitonni

Taidemuseon vaihtuvien näyttelyiden tiloissa, 1. ja 2. kerroksessa on esillä 27.8.2017 asti näyttely Ilmassa itekkin – Kimmo Pyykkö & Anssi Kasitonni. Ilmassa itekkin – Kimmo Pyykkö & Anssi Kasitonni on kahden kuvanveistäjän yhteisnäyttely, jossa nähdään lennokkaita ideoita ja uskaliaita toteutuksia. Näyttely on esillä Kimmo Pyykkö taidemuseon kahdessa kerroksessa. Kangasala yhdistää molempia näyttelyn kuvanveistäjiä. Kimmo Pyykkö (s. 1940) vietti täällä lapsuutensa ja nuoruutensa ja Anssi Kasitonni (s.1978) puolestaan asuu ja työskentelee Kangasalan Sahalahdella edelleen.
Lisätietoa näyttelystä

3) Kangasala-talon arkkitehtuuri

Kangasala-talo on Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komonen Oy:n suunnittelema julkinen rakennus, joka nimettiin Arkkitehtuurin Finlandia 2015 -finalistiksi ja palkittiin vuoden 2015 Betonirakennus- ja Betonijulkisivu-palkinnoilla. Opastuksella on mahdollisuus tutustua talon eri tiloihin (muut tilavaraukset huomioiden) valtuustosaliin, Kangasala-saliin, lämpiöihin, galleriaan ja Kimmo Pyykkö -taidemuseoon. Kierroksella puhutaan nykyarkkitehtuurista sekä paikallisesta rakennusperinnöstä ja kaupunkisuunnittelusta.

Opastusten kesto: 45 min
Ryhmän suosituskoko: 15–25 henkilöä
Voimassa: ympäri vuoden

Hinnat: arkisin 50 €, su ja pyhinä 70 €, lisäksi pääsymaksut 6 / 4 €, alle 18-vuotiaat maksutta

Lisämaksusta: kahvit tai ruokailu Kangasala-talossa.
Kahvitus ja ruokailuvaraukset tilausravintola Armas Galleria&Keittiö, 050 344 4814 tai armas (at) galleriakeittio.fi.

Varaa opastus
info (at) kangasala-talo.fi
puh. 040 773 0148