Kokousohjelma

Virkistä seminaaripäivääsi tai yllätä kokousvieraasi elämyksellisellä kokousohjelmalla.

Sisältöä kokoukseen tai TYHY-päivään

Työhyvinvointiluennot ja -päivät

Työhyvinvointi lisää tuloksellisuutta. Suomen johtava työhyvinvoinnin asiantuntija Marja-Liisa Manka (FT, YTM, työhyvinvoinnin dosentti) lähestyy luennoillaan työhyvinvointia sekä organisaatioiden ja työelämän muutosta käytännönläheisesti ja ratkaisukeskeisesti.

Luennolla pureudutaan tarpeidenne mukaan esimerkiksi työnilon lisäämiseen koko työyhteisön yhteisenä asiana, stressinhallintaan ja voimavaroihin tai hyvinvointiin muuttuvassa työyhteisössä. Valikoimassa on kolme valmista luentoteemaa, jotka voidaan räätälöidä osallistujaryhmälle sopivaksi. Työhyvinvointiluennot sopivat kaikille henkilöstöryhmille työntekijöistä esimiehiin ja johtajiin. Kesto: 1 h–1 päivä.

Mentalistin opit vuorovaikutukseen

Kaipaatteko uusia tuulia asiakaspalveluun, kaupantekoon tai neuvotteluihin? Miten lisätä uskottavuutta tai tehdä vaikutus ventovieraaseen?

Mentalisti, taikuri Johannes Malkamäen luennoilla perehdytään vuorovaikutukseen ammattimentalistin näkökulmasta. Mentalistin ammattitaitoon ja tieteeseen perustuvat luennot tarjoavat tietoa siitä, mikä kaikki vaikuttaa päätöksentekoomme ja mielikuviimme ihmisistä. Luennot tarjoavat myös paljon konkreettisia neuvoja tiedon soveltamiseksi käytäntöön. Luennon kesto: 1 h.

Taidetta ja taukoliikuntaa -paketit

Tutkimusten mukaan pitkäkestoinen istuminen on terveysriski ja ilman taukoja tilaisuuteen osallistujien vireystila laskee. Taidetta ja taukoliikuntaa on elämyksellinen, elävää musiikkia ja tanssia yhdistävä palvelu kokouksen tai seminaarin tauottamiseen. Ammattisellistin säestämät ja tanssijan ohjaamat liikkeet aktivoivat aivoja ja antavat motivaatiota loppupäivään. Syke ja verenpaine laskevat ja mieli virkistyy. Tauon alussa koetaan tanssi- ja musiikkiesitys J.S. Bachin sävelin. Kesto: asiakkaan toiveen mukaan.

Voimistu sellon sävelin – toiminnallisessa sellokonsertissa rentoudutaan ja virkistytään samalla kertaa. Konsertin alussa nautitaan tanssiesityksestä selloduon säestyksellä, jonka jälkeen tehdään ohjattuja harjoitteita sellomusiikin tahtiin. Harjoitteiden avulla aktivoidaan koko keho, vahvistetaan tukilihaksia ja rentoutetaan kireitä lihaksia. Loppupäivän olo on höyhenen kevyt. Kesto: n. 50 min.

Pakettien ohjaajat ovat osaajia fysioterapian, musiikin ja tanssin alalta. Toiminnallinen sellokonsertti sopii erinomaisesti kokouksen, konferenssin tai TYHY-päivän ohjelmaksi.

Tutustu Kimmo Pyykkö -taidemuseon näyttelyihin

Maan uusimmassa taidemuseossa inspiroidut kuva- ja veistotaiteen äärellä. Kuvanveistäjä  Kimmo Pyykön taiteeseen sekä kutsunäyttelyihin keskittyvän museon tämänhetkiset näyttelyt näet täältä. Museon pysyvä näyttely läpileikkaus Pyykön urasta ja elämästä osana suomalaista kulttuurielämää. Museovierailua syventää erikseen tilattava opastus.