Kulttuurikokous

Kokouspakettien hinnat sisältävät alv:n (14/24%).

KULTTUURIKOKOUS KANGASALA-TALOSSA

43 € / hlö / koko päivä

Sisältäen:

Kangasala-sali (100–285 hlö) tai Valtuustosali (30–80 hlö)
vapaa tutustuminen Kimmo Pyykkö -taidemuseoon sama päivänä klo 11–17 (to 11–19, ma sopimuksen mukaan)

aamukahvi/tee suolaisella kahvileivällä
keittolounas
iltapäiväkahvi/tee makealla kahvileivällä

Kangasala-talon Galleria&Keittiö valmistaa kokouspakettien tarjoilut sesongin parhaista raaka-aineista suosien lähiruokaa. Herkullisen kalakeiton sydämen muodostaa sesongin mukaiset Pälkäneveden tuoreet kalat. Aamu- ja iltapäiväkahvilla tarjoamamme kahvi on Galleria&Keittiön omaa paahtoa, ja haudutettu tee oma sekoituksemme valkoisesta teestä ja vihreästä sencha-teestä, sekä aromaattisista mausteista.

TILAUSEHDOT

Lounas-/kulttuurikokouksen tilavaraus on 8 h ja kahvikokouksen 4 h. Lisätunnit 100 € / tunti laskutetaan alkavalta tunnilta toteutuneen käytön mukaan.

Hinnat ovat voimassa maanantaista lauantaihin. Hintoihin sisältyy alv (14/24%). Lopullinen henkilömäärä on vahvistettava seitsemän arkipäivää ennen tilaisuutta. Laskutus tapahtuu vahvistetun henkilömäärän mukaisesti tai sen kasvaessa toteutuneen mukaan. Laskutusperusteena toimiva minimihenkilömäärä on 30 hlö. Kokouspaketti ja mahdolliset muut kustannukset laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

LISÄTARJOILUT JA -PALVELUT

Kulttuurikokouksen yhteydessä opastettu kierros Kimmo Pyykkö -taidemuseossa ja Kangasala-talossa 50 € / ryhmä max. 30 hlö. Opastus voidaan toteuttaa usealle ryhmälle samanaikaisesti.

Suklaaleivos kahvin kanssa 5 €