Koko päivän lounaskokous

Kokouspakettien hinnat sisältävät alv:n (14/24%).

KOKO PÄIVÄN LOUNASKOKOUS KANGASALA-TALOSSA

VAIHTOEHTO 1: 42 € / hlö / koko päivä

Sisältäen:

Kangasala-sali (100–285 hlö) tai Valtuustosali (30–80 hlö)

aamukahvi/tee suolaisella kahvileivällä
lounas
iltapäiväkahvi/tee makealla kahvileivällä

Kangasala-talon Armas Galleria&Keittiö valmistaa kokouspakettien tarjoilut sesongin parhaista raaka-aineista suosien lähiruokaa. Lounaalla tarjoamme liha-, kala-, tai kasvispaistosta, lisukkeena tuoreita salaatteja ja viinietikkakastiketta ja kermaista kaali-porkkanasalaattia. Aamu- ja iltapäiväkahvilla tarjoamamme luomukahvia ja haudutettua teetä kera suolaisen tai makean kastettavan.

VAIHTOEHTO 2: 45 € / hlö / koko päivä

Sisältäen:

Kangasala-sali (100–285 hlö) tai Valtuustosali (30–80 hlö)

aamukahvi/tee suolaisella kahvileivällä
lounas
iltapäiväkahvi/tee makealla kahvileivällä

Kangasala-talon Armas Galleria&Keittiö valmistaa kokouspakettien tarjoilut sesongin parhaista raaka-aineista suosien lähiruokaa. Lounaaksi tarjoamme kananpoikaa ja kasviksia tuoreessa kookoscurryssa, lisäkkeinä tuoretta salaattia ja keitettyä ohraa. Aamu- ja iltapäiväkahvilla tarjoamamme luomukahvia ja haudutettua teetä kera suolaisen tai makean kastettavan.

TILAUSEHDOT

Lounaskokouksen tilavaraus on 8 h ja kahvikokouksen 4 h. Lisätunnit 100 € / tunti laskutetaan alkavalta tunnilta toteutuneen käytön mukaan.

Hinnat ovat voimassa maanantaista lauantaihin. Hintoihin sisältyy alv (14/24%). Lopullinen henkilömäärä on vahvistettava seitsemän arkipäivää ennen tilaisuutta. Laskutus tapahtuu vahvistetun henkilömäärän mukaisesti tai sen kasvaessa toteutuneen mukaan. Laskutusperusteena toimiva minimihenkilömäärä on 30 hlö. Kokouspaketti ja mahdolliset muut kustannukset laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

LISÄTARJOILUT JA -PALVELUT

Kokouspaketin yhteydessä tutustuminen Kimmo Pyykkö -taidemuseoon 3 € / hlö

Opastus ryhmälle Kangasala-talossa tai Kimmo Pyykkö -taidemuseossa 50 € / max. 30 hlö:n ryhmä

Iltaohjelma Kangasala-salissa ryhmähinnoin

Suklaaleivos kahvin kanssa 5 €