Koko päivän lounaskokous

Kokouspakettien hinnat sisältävät alv:n (14/24%).

KOKO PÄIVÄN LOUNASKOKOUS KANGASALA-TALOSSA

VAIHTOEHTO 1: 40 € / hlö / koko päivä

Sisältäen:

Kangasala-sali (100–285 hlö) tai Valtuustosali (30–80 hlö)

aamukahvi/tee suolaisella kahvileivällä
keittolounas
iltapäiväkahvi/tee makealla kahvileivällä

Kangasala-talon Galleria&Keittiö valmistaa kokouspakettien tarjoilut sesongin parhaista raaka-aineista suosien lähiruokaa. Herkullisen kalakeiton sydämen muodostaa sesongin mukaiset Pälkäneveden tuoreet kalat. Aamu- ja iltapäiväkahvilla tarjoamamme kahvi on Galleria&Keittiön omaa paahtoa, ja haudutettu tee oma sekoituksemme valkoisesta teestä ja vihreästä sencha-teestä, sekä aromaattisista mausteista.

VAIHTOEHTO 2: 45 € / hlö / koko päivä

Sisältäen:

Kangasala-sali (100–285 hlö) tai Valtuustosali (30–80 hlö)

aamukahvi/tee suolaisella kahvileivällä
lounas
iltapäiväkahvi/tee makealla kahvileivällä

Lounaaksi kananpoikaa ja kasviksia tuoreessa kookoscurryssa, lisäkkeinä tuoretta salaattia ja keitettyä ohraa. Aamu- ja iltapäiväkahvilla tarjoamamme kahvi on Galleria&Keittiön omaa paahtoa, ja haudutettu tee on oma sekoituksemme valkoisesta teestä ja vihreästä sencha-teestä, sekä aromaattisista mausteista.

TILAUSEHDOT

Lounas-/kulttuurikokouksen tilavaraus on 8 h ja kahvikokouksen 4 h. Lisätunnit 100 € / tunti laskutetaan alkavalta tunnilta toteutuneen käytön mukaan.

Hinnat ovat voimassa maanantaista lauantaihin. Hintoihin sisältyy alv (14/24%). Lopullinen henkilömäärä on vahvistettava seitsemän arkipäivää ennen tilaisuutta. Laskutus tapahtuu vahvistetun henkilömäärän mukaisesti tai sen kasvaessa toteutuneen mukaan. Laskutusperusteena toimiva minimihenkilömäärä on 30 hlö. Kokouspaketti ja mahdolliset muut kustannukset laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

LISÄTARJOILUT JA -PALVELUT

Kokouspaketin yhteydessä tutustuminen Kimmo Pyykkö -taidemuseoon 3 € / hlö

Suklaaleivos kahvin kanssa 5 €