Vaihda vapaalle

Tutustu Kimmo Pyykkö -taidemuseon näyttelyihin

Maan uusimmassa taidemuseossa inspiroidut kuva- ja veistotaiteen äärellä. Kuvanveistäjä  Kimmo Pyykön taiteeseen sekä vaihtuviin näyttelyihin keskittyvän museon tämänhetkiset näyttelyt näet täältä. Museon pysyvä näyttely on läpileikkaus Pyykön urasta ja elämästä osana suomalaista kulttuurielämää. Museovierailua syventää erikseen tilattava opastus.

Järjestä oma leffanäytös

Kangasala-sali on erinomainen elokuvateatteri, jossa on käytössä laadukas elokuvaprojektori ja huippuäänentoisto. Kangasalan oma elokuvateatteri K-Kino järjestää elokuvanäytöksen vaikka toivomastasi ensi-iltaleffasta.

Virkistävät arkkitehtuurikävelyt Kangasalan vanhan kirkonkylän alueella

Kangasalan vanhan kirkonkylän alueen satavuotiseen kulttuuri- ja rakennushistoriaan ja nykypäivään pääset sukeltamaan arkkitehtuurikävelyllä. Valittavanasi on kaksi kävelykierrosta: Arkkitehtuuri ja rakennushistoria -kävely tai Matkailun maisemat -kävely. Virkistävä happihyppely joko kokouspäivän keskelle tai jälkeen.

Rentoa klubitunnelmaa

Armas-Klubilla Kangasala-sali muuttuu rennoksi keikkapaikaksi, jossa pääset fiilistelemään toivomaasi livemusiikkia lähietäisyydeltä tai vaikka tanssimaan. Baari virvokkeineen avataan konserttisaliin lavan läheisyyteen ja tarjolla on paikallisista raaka-aineista luotua rentoa klubiruokaa.

Taikuutta ja mentalismia yleisön joukossa tai lavalla

Yllätä ryhmäsi taikuudella. Taikuri, mentalisti Johannes Malkamäki tarjoaa Kangasala-talon kokousvieraille lähi- ja lavataikuutta. Mentalisti lukee ajatuksia, tulkitsee kehonkieltä ja vaikuttaa yleisön tekemiin päätöksiin. Lähitaikuudessa taikuri kiertää osallistujien joukossa ja näyttää laadukkaita korttitemppuja ja ajatustenlukua. Lähitaikuus on erinomainen tunnelmaluoja juhliin ja jäänmurtaja osallistujien välillä. Lavaesityksessä taikuus tapahtuu ihmisten mielissä, mutta näkyy silti takariviin asti. Malkamäellä on lämminhenkinen huumorintaju, ja ihmeitä tehdään pilke silmäkulmassa. Lavaesitys sopii erinomaisesti myös isommille ryhmille.

Viinitasting-illanvietto

Viiniasiantuntijan johdolla tutustutaan viininmaistelutekniikoihin, viininvalmistusmenetelmiin, viinialueisiin, rypäleisiin ja viinin yhdistämiseen ruoan kanssa. Viinitastingin lomassa herkutellaan paikan päällä tehdyillä Armas-tapaksilla. Illanvieton tunnelmaa nostattamaan sopii esimerkiksi lempikappaleitasi esittävä trubaduuri tai osallistujien joukossa kiertelevä mentalisti.