Taikuutta ja mentalismia

Taikuri, mentalisti Johannes Malkamäki esittää lava- ja lähitaikuutta aikuisyleisölle, erityisalanaan mentalismi. Mentalisti lukee ajatuksia, tulkitsee kehonkieltä ja vaikuttaa yleisön tekemiin päätöksiin – ja tekee sen viihdyttävästi.

Yllätä kokousvieraasi taikuudella!

Lähitaikuus

Kesto: 30 min
Toteutetaan yleisön joukossa tai tapahtumassa

Lähitaikuudessa mentalisti kiertää pöytäryhmiä yksitellen läpi ja näyttää laadukkaita korttitemppuja ja ajatustenlukua. Omien silmien alla ja jopa omissa käsissä tapahtuva taikatemppu on täysin häkellyttävä. Lähitaikuus toimii hyvin jään rikkojana ja luo hauskan puheenaiheen pöytäseurueisiin. Kiertelevä ja kohtelias taikuri tuo rennon tunnelman juhliin.

Lavataikuus

Kesto: 30 min
Voidaan toteuttaa asiakkaan toiveen ja ryhmän koon mukaisesti joko Kangasala-salissa, Valtuustosalissa tai aulatiloissa.

Lavaesityksessä taikuus tapahtuu ihmisten mielissä, mutta näkyy silti takariviin asti. Mentalisti Malkamäellä on lämminhenkinen huumorintaju ja ihmeet onnistuvat pilke silmäkulmassa. Esitys on hauska, muttei avustajien kustannuksella. Ketään ei nolata. Lavaesitys sopii niin pienemmille seuruille kuin sadoille katsojille ja sen pituus voidaan sopia tilaisuuden mukaan.