Kulttuuria lähelle -hanke

Kulttuuria lähelle -hanke

Kulttuuria lähelle tuo taiteen ja kulttuurin kyliin ja taajamiin Kangasalla ja Pälkäneellä. Kangasala-talon koordinoimassa saavutettavuushankkeessa tuotetaan kevään ja kesän 2017 aikana tapahtumia yhdessä kuntalaisten kanssa. Mukana on koko kulttuurin kirjo musiikista teatteriin, tanssiin ja sirkukseen, kuvataidetta ja kirjallisuutta unohtamatta.

Tulevia tapahtumia tapahtumakalenterissa:


Menneet tapahtumat

Musiikkiesitykset Hyvinvointia tukevat kotikäynnit -tilaisuuksissa ikäihmisille to 9.3. Pälkäneellä, ke 22.3. Sahalahdella/Kuhmalahdella ja to 23.3. Kangasalla.

Sirkus osana varhaiskasvatusta pe 17.3. klo 12–16
Sirkusohjauskoulutusta Kangasalan ja Pälkäneen eskariopettajille, päiväkotien kulttuurivastaaville ja Pälkäneen 6-luokkalaisten opettajille

Sirkustyöpajat eskarilaisille ja 6-luokkalaisille 10.–26.4. Kangasalla työpajat pidetään Kuhmalahden, Sahalahden ja Ruutanan esiopetusryhmissä ja Pälkäneellä Kostian, Aitoon, Luopioisten, Hermannin esiopetusryhmissä sekä Kirkonkylän, Aitoon ja Rautajärven koulujen 6-luokissa. Yhteensä 13 ryhmää.

Koko Suomi tanssii -haaste huhtikuussa viidessä koulussa ja yhdessä päiväkodissa Kangasalta ja Pälkäneeltä.

Taiteilijatapaamisten suora lähetys verkossa: Anssi Kasitonni to 6.4. klo 17 ja Kimmo Pyykkö to 27.4. klo 17.30.

Jukka Kuoppamäki: äitienpäivän etäkonsertti palvelutaloissa su 14.5.
Kangasala-talon konsertti streemataan viiteen palvelutaloon Kangasalla ja Pälkäneellä. Myös kotihoidon piirissä olevilla ikäihmisillä mahdollisuus osallistua palvelutaloihin streemattavaan konserttiin.

Satuhahmo kirjastoautokiertueella Kangasalan päiväkodeissa 11.–22.5. Satuhahmo saapuu päiväkoteihin kirjastoauton mukana ja ilahduttaa päiväkotien pienimpiä, 1-3 -vuotiaita, loruillaan ja leikeillään.

Kerro toiveesi!

Toivomme kuntalaisilta, järjestöiltä, kyläyhdistyksiltä ja  kulttuuritoimijoilta ideoita ja toiveita alueen kulttuuritoiminnan kehittämiseksi. Otathan yhteyttä!

Yhteystiedot

Minna Aurivuo
koordinaattori
040 5851135
minna.aurivuo@kangasala-talo.fi

Kangasala-talon koordinoiman hankkeen osatoteuttajia ovat Kimmo Pyykkö -taidemuseo, Kangasalan kirjasto, Kangasalan kunta/kulttuuri, Pälkäneen kunta/kulttuuri ja Kulttuuriosuuskunta Terä.