Ajankohtaista

20.10.2015

Keskiviikkona 21.10. Vauvan kanssa museoon! -opastuksella tutustutaan taidemuseon näyttelyihin ja Kangasala-taloon

Kimmo Pyykkö -taidemuseon syyskuun Vauvan kanssa museoon! -opastuksella tutustutaan taidemuseon näyttelyihin sekä Kangasala-talon tiloihin. Opastus pidetään keskiviikkona 21.10. kello 13 - 14.

Syksyn toiselle Vauvan kanssa museoon! -opastukselle lähdetään keskiviikkona 21.10. kello 13. Hidastempoisella opastuksella tutustutaan Kimmo Pyykkö -taidemuseon näyttelyihin sekä Kangasala-talon tiloihin. Opastus on suunnattu aikuisille, jotka haluavat tutustua näyttelyihin ja Kangasala-taloon vauvan tai taaperoikäisten lasten kanssa ja tutustua samassa elämäntilanteessa oleviin perheisiin.

Kangasala-talon on esteetön, joten liikumme tarpeen mukaan hisseillä. Kangasala-talossa on hyvin varusteltu lastenhoitohuone ja kahvila Novellia - kirjaston puolella - tarjoaa mahdollisuuden lastenruokien lämmitykseen.

Pääsyliput aikuisilta 6€, alennuslippu 4€ (työttömät, opiskelijat, eläkeläiset) ja alle 18-vuotiaat lapset aina maksutta museoon. Opastus alkaa kello 13 ja sisältyy pääsymaksun hintaan. Opastukselle ovat tervetulleita myös muut museovieraat.

Tervetuloa!Takaisin uutisiin