Ajankohtaista

20.10.2015

Torstai-klubilla poppia ja soulia a cappella

Torstaina Kangasala-talolla klubi-illassa lavalle nousee lauluyhtye Hyvät naiset ja herrat. Torstai-klubit muuttavat Kangasala-talon konserttisalin tunnelmalliseksi keikkapaikaksi paikalliselle musiikille. Galleria&Keittiö valmistaa pientä purtavaa. Klubille on vapaa pääsy. 

Hyvät Naiset ja Herrat on tamperelais-pälkäneläinen lauluyhtye, jonka ohjelmisto koostuu pääosin englanninkielisistä pop- ja soul-kappaleista. Yhtyeen biisit esitetään a cappella – ilman soittimia, jolloin tutut kappaleet saavat naisten ja herrojen käsittelyssä uusia ulottuvuuksia. Monipuolinen kokoonpano on tottunut yllättämään kuulijoitaan niin konserttisaleissa, klubeilla kuin yksityiskeikoillakin.

Kuudesta äänestä syntyy yksi kokonaisuus, jonka saavat aikaan Pauliina Jaakkola (sopraano), Minna Liljedahl (mezzosopraano), Noora Rosberg (altto), Arto Karppinen (tenori), Petri Tuomioja (baritoni) ja Ari Järvinen (basso). 

Torstai-klubien ovet ja baari avataan klo 20, showtime klo 21. Klubeihin ei ole sisäänpääsymaksua, narikka 2€.

Torstai-klubit järjestää Galleria&Keittiö yhteistyössä Kulttuuriosuuskunta Terän ja Kangasala-talon kanssa. 

TORSTAI-KLUBIT

Torstaissa on tunnelmaa, kun konserttisali muuttuu klubiksi! Galleria&Keittiön tiskit notkuvat juotavaa ja syötävää odottaen janoisia ja napostelijoita. Musiikki ja pienet syötävät tulevat aina läheltä. VAPAA PÄÄSY, narikka 2€. Ovet ja baari aukeavat klo 20, A-oikeudet. 

Hyvät naiset ja herrat to 22.10. klo 21

Tampo to 29.10. klo 21, levynjulkistamiskeikka 

Masa Orpana Honk to 12.11. klo 21

Kangasala-taloon on helppo tulla myös Tampereelta: bussi nro 40 vie Koskipuistosta suoraan Kangasalan keskustaan Kangasala-talon kupeeseen. Autolla 15 minuuttia Tampereelta Lahden suuntaan. 

Kuvia kansiossa:

https://www.dropbox.com/sh/h3ogwb4ig2unohs/AADHxB_HBHjVRNzLsYyEj3mja?dl=0

Lisätietoja: 

Galleria&Keittiö

Heikki Ahopelto, keittiömestari

045 161 4555, heikki@heikkiahopelto.fi

Kangasala-talo

Riikka Herrala, tiedottaja

Kangasala-talo Oy

050 300 1391, riikka.herrala@kangasala-talo.fi 

www.kangasala-talo.fi

www.facebook.com/kangasalatalo

www.twitter.com/Kangasalatalo

Kangasala-talo on maan uusin kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talon avajaisia vietettiin helmikuussa 2015. Kulttuurikeskuksessa on 290-paikkainen konserttisali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria, kunnanvaltuuston kokoussali sekä kunnanhallituksen kokoustila. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelema rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi. Kangasala-talon ohjelmiston kuuluvat tällä hetkellä klassinen ja kevyt musiikki, kuvataide, teatteri, elokuva ja tanssi. Tapahtumia tehdään myös lapsille ja nuorille.Takaisin uutisiin