Ajankohtaista

12.11.2015

Kummelit ja alttoviulisti Samer Saad hyväntekeväisyyskonsertissa Kangasala-talossa

Kummelit ja alttoviulisti Samer Saad hyväntekeväisyyskonsertissa Kangasala-talossa

Tunnetut artistit ja turvapaikanhakijat konsertoivat Kangasala-talossa su 22.11. tavoitteenaan kertoa erilaisten kulttuurien rikkaudesta ja ennakkoluulojen turhuudesta. Konsertissa esiintyvät Kummelit Heikki Silvennoinen, Heikki Hela ja Timo Kahilainen, Irakin valtion sinfoniaorkesterin alttoviulisti Samer Saad, lyyrikko-muusikko Heikki Salo, laulaja-lauluntekijä Ville Leinonen, tangoprinsessa Erika Vikman sekä Uuden päivän Aino – Inga Sulin.

Silta Suomeen -konsertin tähtenä esiintyy Samer Saad, Irakin valtion sinfoniaorkesterin alttoviulisti, joka asuu Kangasalan vastaanottokeskuksessa. Saad esittää Järnefeltin Kehtolaulun irakilaisin sävyin.

Harvoin nähtyä herkkua ovat Kummeli-miehet Heikki Silvennoinen, Heikki Hela ja Timo Kahilainen, jotka nähdään niin rooleissa kuin solisteina.

Illan kangasalalais-tamperelaisiin esiintyjiin kuuluvat lyyrikko-muusikko Heikki Salo, laulaja-lauluntekijä Ville Leinonen, tangoprinsessa Erika Vikman ja Uuden päivän Aino – Inga Sulin. Säestäjinä soittavat Jyrki Lähteenmäki ja Lauri Pulakka.

Tilaisuuden painoarvoa lisätään asiantuntijapuheenvuoroin. Maahanmuuton tosiasioita ja pakolaisen tarinoita valottavat SPR:n kansainvälisen avun johtaja Kalle Löövi ja delegaatti Sirpa Miettinen.

Hyväntekeväisyystapahtuman tuotot käytetään turvapaikanhakijoiden vapaa-ajan toimintaan, esimerkiksi suomen kielen opiskeluun ja liikuntaan.

Tapahtuman järjestää SPR:n Kangasalan osasto yhteistyössä Kangasala-talon kanssa.

Liput Kangasala-talon lipunmyynnistä 20€, Lippu.fi alk. 22,50€ sis. Lippu.fi:n palvelumaksun.Takaisin uutisiin