Ajankohtaista

16.11.2015

Konsertti vie menneen ajan New Yorkiin

Frank Sinatran syntymästä on 12.12.2015 kulunut 100 vuotta. Kunnianosoituksena laulajalegendalle koottu New York, New York -draamakonserttikiertue saapuu Kangasala-taloon la 21.11. HT Combo Mini Big Bandin laulusolisteina konserteissa ovat vuoden 2006 tangokuninkaalliset Marko Lämsä ja Elina Vettenranta.

Kyseessä on uudenlainen Frank Sinatran tunnetuksi tekemistä lauluista inspiraationsa ammentava konsertti, jossa mukana myös draamallisia elementtejä. Juonta kuljetetaan niin laulujen kuin repliikkienkin kautta ja puitteina toimii tietenkin menneen maailman tunnelmaa henkivä New York.

Romanttisessa tarinassa on myös ripaus jännitystä ja film noir -henkeä. Käsikirjoituksesta ja draamallisesta ohjauksesta vastaa Saara Leutola.

Konsertissa kuullaan Sinatran hittejä sooloina ja duettoina. Luvassa muun muassa klassikot Strangers in the Night, My Way, New York New York, Over the Rainbow, Mack the Knife, Something Stupid ja All The Way.

Laulut on Saku Järvisen toimesta sovitettu 10-henkiselle mini Big Bandille.

New York, New York -draamakonsertti kuullaan Kangasala-talossa la 21.11. klo 17–19. Konsertin jälkeen ennakkolipulla on mahdollisuus nauttia Kangasala-talon Galleria&Keittiön runsas joulupöytä klo 19. Ennakkoliput myy Kangasala-talo ja Lippu.fi.Takaisin uutisiin