Ajankohtaista

03.12.2015

Huipputaikuri Etelä-Koreasta valloittaa Kangasala-talon perjantaina

Estradiviihteen huippushow Varietee Magica saapuu Kangasala-taloon perjantaina. Illan tähtenä nähdään eteläkorealainen taikuri An Ha Lim. Perinteikkään esitysmuodon tämän päivän parhaimmistosta koottu esitys tuo Kangasalle kansainvälisen esiintyjäryhmän.

”World´s Greatest Manipulator” An Ha Lim on voittanut alansa palkintoja ja esiintynyt suurimmissa varieteeteattereissa sekä Aasian festivaalien monituhatpäisten esiintymisareenoiden lavoilla. Hänen taituruutensa takana on varieteetaiteen korkeakoulutus ja ahkera harjoittelu.

An Ha Lim

− An Ha Lim harjoittelee viidestä kuuteen tuntia päivässä, toisinaan jopa 15 tuntia ja tekee kahden tunnin mittaisia mielikuvaharjoitteita. Hän on karismaattinen ja hyväntuulinen esiintyjä, show’n ohjelmaisäntä taikuri Timo Kulmakko kertoo. An Ha Limin esitykseltä on lupa odottaa myös yllätyksiä.

Varietee Magica on tuottanut Suomessa harvinaista esitysmuotoa viime vuosina ansiokkaasti. − Esiintyjäkaartimme vaihtuu vuosittain ja yli neljäkymmentä kansainvälistä estraditaiteen tähtiesiintyjää on jo ehtinyt vierailla Suomessa. Tampereella esiinnyimme viimeksi vuonna 2009, Kulmakko kertoo.

Kangasala-talon illassa nähdään myös pariisilais-amsterdamilaiset Emily ja Menno Van Dyke, jotka yhdistävät akrobatiaa ja samanaikaisesti ilmassa lentävät esineet. Nuoren italialaisen Selyna Boginon ominta osaamista on kehon tarkka koordinaatio.

Emily ja Menno Van Dyke

− Luvassa on ennenkokematon show. Esitys viihdyttää taatusti aikuisia ja nuoria, Kulmakko lupaa.

Varietee Magica Kangasala-talossa pe 4.12. klo 19.
Liput myy Kangasala-talo ja Lippu.fi.Takaisin uutisiin