Ajankohtaista

25.01.2016

Tangotähti täyttää Kangasala-salin

Tangolaulaja Leif Lindeman esiintyy Kangasala-salissa perjantaina 29. tammikuuta. Säestyksestä vastaa tanssiorkesteri Avec. Lippuja on vielä saatavilla, mutta mukaan haluavien kannattaa varmistaa paikkansa hankkimalla liput ennakkoon.
 
Vuonna 2013 ensimmäistä kertaa Seinäjoen Tangomarkkinoiden tangolaulukilpailuun osallistuneen Leif Lindemanin tie vei heittäen Tangokuningas 2013 -finaaliin. Kilpailussa hän sai yleisöltä äänivyöryn, 41% äänistä.

− Koin saaneeni kansan kuninkuuden. Yleisön kannatus oli minulle iso juttu, Lindeman fiilistelee. Yleisön suosikkina hän on pysynyt edelleen. Viime vuonna Lindeman äänestettiin vuoden keskisuomalaiseksi. − Koen itseni syntyperäiseksi äänekoskelaiseksi, vaikka olen muuttanut paikkakunnalle Ruotsista vuonna 1985, Lindeman kertoo.

 
Monet muistavat laulajan jo vuoden 1991 Tenavatähti-laulukilpailusta. Hän on tehnyt uransa varrella monipuolisesti musiikkia, muun muassa gospelia. Lindeman myös säveltää ja sovittaa itse.
 
Lindeman pitää tunnuslauseenaan ajatusta, että jokainen meistä on oman onnensa seppä ja kehottaa kohtelemaan muita, kuten haluaisit itseäsi kohdeltavan. Jukka Mäkinen on kirjoittanut tähdestä kirjan Leif Lindeman – Onnellinen mies, joka kertoo laulajan tien tenavatähdestä tulkitsijaksi.

Lindemanin ensimmäinen iskelmäalbumi "Leif Lindeman laulaa rakkaudesta" julkaistiin tammikuussa 2014.
 
Leif Lindeman Kangasala-talossa perjantaina 29.1. klo 19. Liput Kangasala-talolta 25€, Lippu.fi alk. 27,50€.

 Takaisin uutisiin