Ajankohtaista

10.02.2016

Konserttimatka lähelle – uusi yhteistyö käynnistynyt

Kangasala-talo ja kangasalainen SBmatkat Oy ovat aloittaneet yhteistyön konserttikuljetusten järjestämiseksi Tampereen Keskustorilta Kangasala-talon valikoituihin konsertteihin.

Ensimmäiseksi toteutetaan konserttimatkat Volare – italialainen ilta -konserttiin lauantaina 5. maaliskuuta ja Elina Vähälä ja Wendy Chen -resitaaliin lauantaina 12. maaliskuuta. Molempiin konsertteihin on matkapaketteja vielä saatavilla.

Asiakkaalle konserttimatkalle lähteminen on tehty helpoksi. SBmatkoilta saa paketin sisältäen kuljetukset ja konserttiliput.

− SBMatkojen matkapaketin etuna on se, että väliajalla voi nauttia vaikka viinilasillisen ja nousta heti konsertin päätyttyä bussiin päästäkseen kätevästi takaisin Tampereen keskustaan. Myös linjaliikenteen bussit kulkevat meille hyvin, mutta oman aikataulunsa mukaan. SBmatkojen palvelu on tehty tamperelaista konserttivierasta varten. Matka on lyhyt, vain 30 minuuttia bussilla ja kuljetuksen hinta sama kuin linjaliikenteellä, Kangasala-talon tiedottaja Riikka Herrala kommentoi.

Italialaisessa illassa 5. maaliskuuta lavalle nousevat iskelmäkansan rakastama Umberto Marcato sekä nuoremmat tulkitsijakyvyt Milana Misic ja Amadeus Lundberg. Viulisti Elina Vähälä ja amerikkalainen huippupianisti Wendy Chen jatkavat Kangasala-salin nimekkäiden klassisten konserttien sarjaa 12. maaliskuuta.

Lisää konserttimatkoja julkistetaan kevään aikana.

Konserttimatkat SBmatkojen nettisivuilla

SBmatkojen asiakaspalvelu arkisin klo 8–16, puh. 03 364 0444

Elina Vähälä ja Wendy Chen -resitaali kuullaan la 12.3. Kangasala-talossa. SBmatkat kuljettaa konserttiin Tampereen Keskustorilta.

 Takaisin uutisiin