Ajankohtaista

19.02.2016

Uusi klubi aloittaa Kangasala-talossa

Armas-klubin lavalle nousevat ensimmäisenä Iina ja Roosa Hietanen

Kangasala-talon ohjelmistoa monipuolistetaan uudella klubilla, joka tekee konserttisalista rennon ja tunnelmallisen perjantai-iltojen keikkapaikan.

Klubin järjestäjänä toimii Armas-klubi yhdessä Kulttuuriosuuskunta Terän kanssa. Klubin promoottori on paljasjalkainen kangasalalainen, Armas Galleria&Keittiötä Kangasala-talossa pyörittävä Heli Knuuttila. – Armas-klubi vastaa yleisön toiveisiin tarjoamalla groovia, jazzia ja rockia. Bändit ovat pirkanmaalaisia tuttuja kokeneita muusikoita ja myös uusia kokoonpanoja, Knuuttila kertoo.

Klubin avaavat kangasalaiset Voice of Finland -tähdet Iina ja Roosa Hietanen perjantaina 26. helmikuuta. Juuri tätä keikkaa varten Hietasten taustalle on koottu pirkanmaalaisista muusikoista koostuva The Band.

Iina ja Roosa Hietanen Armas-Klubilla Kangasala-talossa perjantaina 26.2.2016.

Itä-Tampereelta ponnistanut Soul Keeper nousee klubilavalle perjantaina 18. maaliskuuta. Soul Keeperin muusikot kertovat ”olleensa mukana kaikessa Alwari Tuohitorvesta Irwinin ja Alatalon kautta viihdyttävään nykypäivän menomusaan”. Kokoonpanon solistina laulaa Satu Pohja.

Vauhdikkaaksi bilebändiksi itseään kuvaileva Groovy Cats tarttuu coverbiiseihin groovylla meiningillä, joka taipuu rockista souliin ja jazztunnelmiin. Groovy Cats valtaa klubin perjantaina 29. huhtikuuta. Kuusipäisen orkesterin solisti on tummaääninen Marjaana Jämsä.

Toukokuun klubi-illan 27.5. esiintyjät julkistetaan myöhemmin. – Tulevaisuudessa klubilla tullaan kokemaan myös muuta viihdyttävää musiikin lisäksi, Knuuttila vihjaa.

Klubi-illoissa konserttisali muuntautuu hämyiseksi klubiksi ja baari avataan lavan läheisyyteen. Tarjolla on paikallisista raaka-aineista luotua rentoa klubiruokaa ja virvokkeita.

– Paikallisilla yrityksillä on mahdollisuus järjestää oma tilaisuutensa Kangasala-talon Galleriassa tai valtuustosalissa iltapäivällä, jonka jälkeen porukka voi heittäytyä vapaalle klubilla, Knuuttila innostuu.

Ovet avataan klo 20 ja showtime on klo 21. Klubille myydään lippuja ovelta hintaan 12 euroa sisältäen naulakkopalvelun. Isommat ryhmät ja yritykset voivat tiedustella lippuja myös etukäteen.

Armas-klubia on tukemassa joukko kangasalalaisia yrityksiä: Kangasala-talo, Kangasalan Sanomat, Viinitalli ja Visit Kangasala.

 Takaisin uutisiin