Ajankohtaista

14.03.2016

Juhlaa ja yhteisvastuuta nuorten hyväksi

JUHLAA JA YHTEISVASTUUTA NUORTEN HYVÄKSI
Mooseksen Parta ja Jellona
Konsertti pe 1.4. klo 18.30 Kangasala-talossa

Kangasalan seurakunta järjestää konsertin, jonka lipputulot lahjoitetaan Yhteisvastuu 2016 -keräykseen. Konsertti on samalla gospelrockyhtye Mooseksen Parran 20-vuotisjuhlakonsertti. Lavalle astuu myös tamperelainen räppäri Jellona.
 
Mooseksen Parta
Tamperelaisen Mooseksen Parran kasvun juuret ovat vuodelta 1995, jolloin partahuumorilla höystetty iloinen sanoma soi ensimmäiset sävelensä. Kasvualustana ovat alusta asti olleet tarkkaan rock-käsikirjan mukaan tehdyt sävellykset, tehdasviritteiset kitarat ja huumorilla höystetyt sanoitukset, jotka ovat pääasiassa kitaristilaulaja Mika Palvasen käsialaa. Pilke silmäkulmassa ovat liikkeellä myös saksofonisti Kai Mattsson, basisti Timo Saarinen ja rumpali Erkki Viljavuori.
Lisää Mooseksen Parrasta:
https://mooseksenparta.wordpress.com/ ja Facebookista.


 
Jellona
Jellona on vuonna 2015 aloittanut gospel-musiikin nuori lupaus. Tamperelaisräppäri esiintyy yhdessä dj:n kanssa. Jellonan löydät Youtubesta, Instagramista ja Facebookista.

 
Liput Kangasala-talolta ja lippu.fi:
Peruslippu 12/14,50€, alle 18-v. 5/6,50€ sisältäen Lippupisteen palvelumaksut.
Lipputulot ohjataan Yhteisvastuukeräykseen.
 
Yhteisvastuu
Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja kehitysmaissa.

Yhteisvastuukeräyksen tuotosta 60 prosenttia käytetään Kirkon Ulkomaanavun välityksellä kehitysyhteistyöhön ja katastrofiapuun.

Yhteisvastuu 2016 torjuu nuorten syrjäytymistä Suomessa ja Ugandassa. Suomessa yhteisvastuuvaroin tuetaan nuorten elämänhallintataitojen kehittymistä ja osallisuutta partiotoiminnan avulla. Ugandassa Yhteisvastuu tukee nuorten ammattikoulutusta ja toimeentuloa.

 Takaisin uutisiin