Ajankohtaista

09.05.2016

Musiikkinäytelmän diivana Sonja Lumme

Sonja Lumme nousee Kangasala-salin lavalle yhdessä musikaalitähti Arne Nylanderin kanssa torstaina 12.5. Musiikkinäytelmä Diivan divaani kiitää musiikkityylistä toiseen ja lupaa kahden ihmisen illan värikkäine käänteineen.

Sonja Lumme ei juuri esittelyjä kaipaa. Viihdetaiteilija, laulaja ja euroviisuedustajamme on tuttu myös lukuisista musikaalirooleista ja muun muassa Uuden Iloisen Teatterin näyttämöltä.

Diivan divaanissa Lumpeen kanssa lavalle nousee Arne Nylander, joka on esiintynyt muun muassa musikaaleissa Kristina från Duvemåla, Albatrossi ja Heiskanen sekä Viidakkokirja. Rocky Horror Showssa hän ihastutti elämää suurempana, reilusti parimetrisenä transvestiittina.

Musiikkinäytelmä lähtee liikkeelle, kun juhlittu taiteilijatar on tullut siihen tulokseen, että diivalla täytyy olla divaani. Sellainen siis tilaukseen, ja kohta ovella on kuski ja lähetys. Tästä alkaa kahden erilaisen ihmisen ilta värikkäine käänteineen.

Lumme ja Nylander esittävät rooleja maallikkosaarnaajasta kauneusteknikkoon, ja kaikkea siltä väliltä. Laulut tangosta räppiin ja gospelista laulelmaan kutkuttelevat musiikkihermoja.

Diivan divaani on riemukkaan kupliva musiikkinäytelmä viihde-elämästä, ihmissuhteista ja divaanien tarpeellisuudesta.

Diivan divaani Kangasala-talossa to 12.5. klo 19. Liput Kangasala-talolta peruslippu 25/23€, Lippu.fi alk. 27,50/25,50€.

Käsikirjoitus: Sonja Lumme
Esiintyjät: Sonja Lumme ja Arne Nylander
Pianisti: Jussi Liski
Tuotanto: Inmusic Oy

Lisätietoa esityksestä:
www.diivandivaani.comTakaisin uutisiin