Ajankohtaista

28.05.2016

Tangokuningas Virran vietävänä

Tangokuningas Marko Lämsä viettää 10-vuotisjuhlavuottaan konserttikiertueella, jossa juhlistetaan Olavi Virran musiikin satavuotista taivalta. Kangasala-talon konsertissa perjantaina 3.6. vierailevana solistina nähdään tangokuningatar Elina Vettenranta.

− IIman Olavi Virtaa ei minustakaan olisi koskaan tullut tangokuningasta, tuskin laulajaakaan. Hopeinen kuu johdatti aikoinaan karaokebaareista laulukilpailuihin. Taival on ollut mielenkiintoinen ja matka sen kun jatkuu, Lämsä kertoo.

− Olavin musiikki on ollut mukanani keikoilla ja konserteissa koko urani ajan ja tunnenkin olevani "vanhan hyvän musiikin" sanansaattaja.

Kangasala-talon ainutlaatuisessa konsertissa vierailevana solistina nähdään Lämsän kanssa niin ikään juhlavuottaan viettävä tangokuningatar Elina Vettenranta. Orkesterina soittaa tanssiorkestereiden Suomen mestariksikin valittu Voimaorkesteri.

− Virta on kruunaamaton tangokuningas ja ilmiömäinen musiikin mestari, jonka taival musiikin historiassa on jo satavuotinen. Olavin klassikot esitetään konsertissa perinteitä kunnioittaen ja arvonsa mukaisesti, Lämsä jatkaa.

Ikimuistoinen konsertti lupaa viedä matkalle menneeseen, aikaan, jolloin Olavi Virta oli maamme suosituin iskelmälaulaja.

Olavi Virta 100 vuotta – mestaria kunnioittaen -juhlakonsertti Kangasala-talossa pe 3.6. klo 19. Liput Kangasala-talolta 25€, Lippu.fi alk. 27,50€ sis. Lippu.fi:n palvelumaksun.Takaisin uutisiin