Ajankohtaista

15.06.2016

L2P 2016 – Learn To Play -pelitapahtuma Kangasala-talossa heinäkuussa

Heinäkuussa Kangasala-talo mukautuu viikonlopun ajaksi uudenlaiseen käyttötarkoitukseen. Kulttuurikeskuksen valtaa kaksipäiväinen pelitapahtuma Learn To Play. Tapahtuma järjestetään Kangasala-talossa 23.–24.7.2016.


 
Idea kaksipäiväisestä pelitapahtumasta kehittyi tapahtumatuottajaksi pätevöityvän Juho Knaapin mielessä pitkin kevättä. Alkunsa se sai kulttuurituotannon koulutusohjelmaan liittyvästä harjoitustyöstä. Näin syntyi L2P 2016, joka on etupäässä nuorille tarkoitettu pelitapahtuma. Ikärajaton, päihteetön ja rento tapahtuma keskittyy konsoli- ja figuuripelaamiseen.
 
− Juttelimme opiskelukaverini Jan-Markus Vuorenmaan kanssa pistävämme pystyyn jossakin vaiheessa opiskelujamme pelitapahtuman, joka keskittyy muuhun kuin tietokonepelaamiseen. Nyt hän on mukana avainhenkilönä järjestämässä kovan tason konsoliturnausta Kangasala-salissa, Seinäjoen ammattikorkeakoulussa kulttuurituotantoa opiskeleva Knaapi kertoo.
 
− Tarkoituksena on myös antaa kävijöille tietoa erilaisesta pelaamisesta, mahdollisuus tutustua pelaamiseen ja tuoda harrastajia yhteen lähtötasosta ja tiedoista riippumatta.


kuva: Hanna Haataja

Kangasala-talon tilat tarjoavat luovasti käytettynä inspiroivan ympäristön pelaamiselle ja toisten ihmisten kohtaamiselle. Ohjelmassa on peliturnauksia ja leikkimielisiä kilpailuja, tutustumista erilaisiin peleihin ja mahdollisuus pelata eri pelipisteissä. Konserttisalina, elokuvateatterina ja kokoustilana tavallisesti toimiva Kangasala-sali, talon aulatilat ja galleria muuntautuvat monipuolisiksi pelielämysten tiloiksi.
 
Tapahtuma toteutetaan Kangasala-talon, Kangasalan kulttuuri- & vapaa-aikapalveluiden, Harjula Production Ltd:n sekä muiden yhteistyötahojen tuottamana nyt ensimmäistä kertaa.
 
L2P 2016 – Learn To Play Kangasala-talossa lauantai 23.7. klo 11−21 ja sunnuntai 24.7. klo 11−19. Liput alk. 7−16€ Kangasala-talo ja Lippu.fi. Lipunmyynti alkaa pe 17.6. klo 11.

 Takaisin uutisiin