Ajankohtaista

11.08.2016

Pentti Hietanen konsertoi Kangasala-talossa yhdessä perheen kanssa

Tänään Täällä Laulavat Hietaset Kangasala-talossa 27.8.

Kovasti odotettu kangasalalaisen Hietasten perheen konsertti saapuu vihdoin Kangasala-taloon. Musikaalisen perheen konsertin ohjelmassa kuullaan perheenjäsenten yhdessä ja erikseen laulamana musiikkia monipuolisesti viihdemusiikin klassikoista niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Monipuolisesti eri musiikinlajit oopperasta rock-musiikkiin hallitsevan Pentti Hietasen lisäksi konsertissa kuullaan hänen puolisoaan Heini Hietasta sekä heidän tyttäriään Iinaa ja Roosaa.

Pentti Hietasen kaunis tenoriääni on sulattanut sydämiä ja kerännyt laajasti ihailijoita. Hänen lempeä karismansa on tuttua niin musikaaleista kuin suosituista Tuliset Tenorit -konserteista. Pentti on kuulunut jo pitkään rakastetuimpien suomalaisartistien joukkoon, mistä kertovat menestyksekkäät kymmenen albumia, joista kaksi on tavoittanut kultalevyrajan ja yksi yltänyt platinalevyn velvoittamaan myyntimäärään.

Laulavat Hietaset ovat keränneet ihailijoita konserteillaan jo useamman vuoden ajan eri puolilla Suomea. Perheen lahjakkaat tyttäret Roosa ja Iina ovat menestyneet television Voice of Finland TV-ohjelmaa myöten. Elokuun lopulla Laulava Hietasten Perhe esiintyy ensimmäistä kertaa kotikuntansa upeassa uudessa Kangasala-talossa.Takaisin uutisiin