Ajankohtaista

20.08.2016

Swingin mestari Antti Sarpila konsertoi Kangasala-salissa

Swingin mestari klarinetisti Antti Sarpila ja upeista tulkinnoistaan tuttu laulaja Elina Vettenranta sekä HT Combo mini Big Band aloittavat syksyn konserttikiertueensa Kangasala salissa 16.9.2016.

Konserttisarjan teemaksi on valittu ”Night and day” samannimisen kappaleen mukaan. Konsertissa kuullaan muun muassa seuraavat tunnelmalliset ja vauhdikkaat kappaleet: ”Night and Day”, ”A Foggy Day in London Town”, ”September Song”, ”How High the Moon”, ”Misty”, ”Body and Soul”, ”Moonlight Serenade”, ”Fly Me to the Moon”, ”Avalon” sekä monia muita.

Antti Sarpila on taiturimainen viihteellisen perinnejazzin edustaja ja kiertää ahkerasti kansainvälisiä konserttisaleja New Yorkia myöten erilaisten kokoonpanojen solistina. Kangasalan konsertissa Sarpila on Suomessa ainutlaatuisen mini Big Bandin HT Combon vieraana.

Sarpila on tehnyt tätä konserttisarjaa varten myös kolme sovitusta juuri tälle kokoonpanolle, joten ne kuullaan Kangasalla ensimmäistä kertaa. Vauhdikkain niistä on ”Avalon”, jossa säestävä bändi joutuu venymään parhaimpaansa.

Laulaja Elina Vettenranta tunnetaan erinomaisena tulkitsijana yli tyylilajien. Hän on aloittanut laulajan uransa klassiselta pohjalta, edennyt tangomaailmaan ja kuningattareksi 2006, ja siitä edelleen viime vuosina myös jazzahtaviin tunnelmiin.

Tapahtuman järjestävät HT Combo ja Kangasala-talo.

Night and Day – kuin yö ja päivä Kangasala-salissa pe 16.9. klo 19. Liput Kangasala-talolta, 34/31€, tapaslautanen ja konsertti 51,50/48,50€. Lippu.fi alk. 36,50/33,50€, tapaslautanen ja konsertti 55/52€ sisältäen Lippu.fi:n palvelumaksun.Takaisin uutisiin