Ajankohtaista

30.09.2016

Tykkiä, karua, mutta kaunista Agentsia Kangasala-talossa

Agents & Vesa Haaja julkaisi 26. syyskuuta uuden levynsä Blue. Kangasala-talon konsertissa 12.10. on luvassa maistiaisia uudelta levyltä sekä tuttuja ja harvinaisempia kappaleita. Luvassa on taattua ja hetken trendeistä piittaamatonta rautalankasoundia.

− Tykkiä, karua, mutta kaunista, yhtyeen keulakuva Esa Pulliainen kuvailee uuden Blue-levyn soundia.

Agents on vuonna 1979 perustettu suomalainen yhtye, jonka ohjelmistoon kuuluu rautalanka-, iskelmä- ja rockmusiikkia. Yhtyeen musiikillinen johtaja on soolokitaristi Esa Pulliainen.

Vesa Haaja aloitti Agents-solistina elokuussa 2008. Agentsille tyypilliseen tapaan yhtye "ajoi uuden solistin sisään" keikkailemalla. Vasta sitten oli studion ja levytysten vuoro.

Pulliaisen kitaroinnista ja Haajan tulkinnasta sanotaan, että niissä ei ole mitään ylimääräistä, mutta samalla niissä on kaikki.

Agentsissa soittavat:
Esa Pulliainen, soolokitara
Kai Pulliainen, bassokitara
Vesa Haaja, laulu, komppikitara
Kepa Kettunen, rummut

Tapahtuman Kangasala-talossa järjestää Kulttuuriosuuskunta Terä.

Agents & Vesa Haaja Kangasala-salissa ke 12.10. klo 19. Liput Kangasala-talolta 30€, Armas Galleria&Keittiön seisova pöytä ja konsertti 55€. Lippu.fi alk. 33,50€, seisova pöytä ja konsertti 58,50€ sisältäen Lippu.fi:n palvelumaksun.

www.agents.fi
www.agents-sivut.com

Agents & Vesa Haaja lisätietoa ja kuvia: http://www.mrbreathless.com/etusivu

Haastattelut ja lisätiedot:
Esa Alhola
Kulttuuriosuuskunta TERÄ
0400 485 500
esa.alhola (at) gmail.com

www.kangasala-talo.fi
www.facebook.com/kangasalatalo
www.twitter.com/Kangasalatalo
 
Kangasala-talo on maan uusin kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kulttuurikeskuksessa on 290-paikkainen konserttisali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria ja kunnanvaltuuston kokoussali. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle rakennukselle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Kangasala-talo oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi. Kangasala-talon ohjelmiston kuuluvat tällä hetkellä klassinen ja kevyt musiikki, kuvataide, teatteri, elokuva ja tanssi. Tapahtumia tehdään myös lapsille ja nuorille.Takaisin uutisiin