Ajankohtaista

06.10.2016

Merikuvaaja Saiha esittäytyy Kangasalla

Ammattikuvaaja Markku Saiha esittäytyy Kangasala-talossa järjestettävässä luontokuvaillassa 25. lokakuuta. Saiha on merellisen luonnon puolestapuhuja Porista. Hänen erikoisalaansa merimaisemien lisäksi on kalastukseen ja merenkulkuun liittyvien aiheiden kuvaaminen. Saiha on 59-vuotias ja toiminut ammattikuvaajana vuodesta 1982. Hän on ollut kahdesti ehdolla Fotofinlandian saajaksi.

Kuva: Väinö Kaplas

Luontokuvailta järjestetään Kangasala-talossa jo toisen kerran. Viime vuonna tapahtuma keräsi salin täyteen valokuvauksen harrastajia ja luontokuvien ystäviä. Tapahtumaa isännöi Kangasalan kameraseura. Saihan vierailun lisäksi ohjelmaan sisältyy kameraseuran jäsenten kokoama oma kuvaesitys, jossa nähdään muun muassa luontokuvia eri vuodenaikoina, otoksia linnuista ja petoeläimistä sekä matkakuvia. Kangasalalainen Heikki Mäenpää vastaa illan musiikkimaisemasta.

Kuva: Marjo Lalli

Edellisvuoden tapaan aulassa on mahdollisuus tutustua kamerakalustoon seuran jäsenten opastuksella. Paikalla on myös alan yhteistyökumppaneita. Ovet avataan yleisölle klo 17.30. Kuvaesitykset alkavat konserttisalissa klo 18.30.

Luontokuvailta Kangasala-talossa ti 25.10. klo 18:30. Liput Kangasala-talolta 15/12€, Lippu.fi alk. 17,50/14,50€ sis. Lippu.fi:n palvelumaksun.Takaisin uutisiin