Ajankohtaista

02.11.2016

Kangasala-talo hakee koordinaattoria taiteen ja kulttuurin saavutettavuushankkeeseen

Kangasala-talo koordinoi Kangasalan ja Pälkäneen alueilla vuosina 2016-2017 toteutettavaa Kulttuuria lähelle - kulttuuripalveluiden saavutettavuushanketta. Etsimme nyt hankkeelle vahvalla tuotannollisella osaamisella varustettua koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen 1.1.-31.8.2017

Kulttuuria lähelle -hankkeen tavoitteena on alueellisen, sosiaalisen ja taloudellisen saavutettavuuden lisääminen Kangasalan ja Pälkäneen kuntien alueella, erityisesti kylissä ja taajamien reuna-alueilla. Hankkeessa tuotetaan taide- ja kulttuuritoimintaa asukkaiden toiveita kuunnellen ja pilotoidaan yhteistoimintamallia palvelujen tuottamiseksi jatkossa. Tapahtumia, esityksiä ja työpajoja tuotetaan monipuolisesti eri taiteen aloilta (mm. musiikki ja esittävät taiteet, kuvataide, sanataide) ja erilaisiin tiloihin ja ympäristöihin. Toiminnasta kertyvää tuotannollista tietoa kerätään ja koostetaan tulevaisuuden toimintaa varten. Kangasala-talon lisäksi hankkeen toteuttajia ovat Kimmo Pyykkö -taidemuseo, Kangasalan ja Pälkäneen kuntien kulttuuritoimet, Kangasalan kirjasto ja Kulttuuriosuuskunta Terä. Hanketta rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Koordinaattorin työtehtäviin kuuluvat hankkeen taide- ja kulttuuritoiminnan suunnittelu, koordinointi ja tuotanto. Koordinaattori kerää ja koostaa pilottitoiminnan kautta syntyvää tuotantotietoa kaikkien alueen kulttuuritoimijoiden käyttöön sekä hoitaa hankkeen hallinnollisia tehtäviä. Koordinaattorin työtä tukee ohjausryhmä.

Hakijalta edellytetään
monipuolista käytännössä hankittua kokemusta taiteen, kulttuurin ja tapahtumien tuotannosta,
hyviä vuorovaikutustaitoja,
itsenäistä ja joustavaa työotetta sekä
oman auton käyttömahdollisuutta

Lisäksi arvostamme
kiinnostusta taiteen ja kulttuurin saavutettavuuteen,
kokemusta hanketyöstä ja
Kangasalan ja Pälkäneen alueiden paikallistuntemusta


Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan mukavassa, innostavassa työyhteisössä. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen (kesto 8 kk). Työ alkaa 1.1.2016 tai sopimuksen mukaan. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES-työehtosopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Kangasala-talossa, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. (http://www.kangasala-talo.fi)

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kera sähköpostilla timo.kotilainen (at) kangasala-talo.fi pe 18.11.klo 15.00 mennessä. Otsikoksi: "Hakemus/koordinaattori".

Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Pekkala/Kangasala-talo, p. 040 7019940, laura.pekkala (at) kangasala-talo.fi.

Haastatteluun kutsuttaviin otetaan yhteyttä viikolla 48 ja haastattelut pidetään viikolla 49.

 Takaisin uutisiin