Ajankohtaista

08.11.2016

Jukka Rasila ja Kalle Lamberg Kangasalla

Linnateatterin suosittu komedia Otto vai pano saapuu Kangasala-saliin perjantaina 18.11. Rooleissa nähdään koko kansan suosikkinäyttelijät ja koomikot Jukka Rasila ja Kalle Lamberg.

Mies saapuu pankkiin hakemaan pientä lainaa, jota pankinjohtaja ei hänelle pysty ilman vakuuksia myöntämään. Sen sijaan, että lainanhakija poistuisi pettyneenä, hän päättää röyhkeän hienotunteisesti vedota pankinjohtajaan tämän vaimon kautta.

Tästä lähtee liikkeelle vedätys, joka saa pankinjohtajan ja hänen perheensä elämän herkän tasapainon horjumaan. Turvallisuus ja todellisuus katoavat pankkineuvottelun tuoksinassa, kun johtaja yrittää parhaansa vastatakseen kieltävästi vaihtoehtoihin, jotka hänelle annetaan.

Kuva: Milena Ainali


Katalonialaisen Jordi Galceranin näytelmässä eksytään realistisesta lähtötilanteesta jopa kafkamaiseen mustaan huumoriin, eikä mikään mene niin kuin sen pitäisi mennä.

Rooleissa Kalle Lamberg ja Jukka Rasila
Käsikirjoitus Jordi Galceran
Suomennos Sanna Niemeläinen
Ohjaus Pentti Kotkaniemi

Otto vai pano Kangasala-salissa pe 18.11. klo 19. Liput Kangasala-talolta alk. 25/22€, Lippu.fi alk. 27,50/24,50€. Esitykseen on saatavilla myös Armas Galleria&Keittiön seisovan pöydän sisältävä lippu Kangasala-talolta 50/47€, Lippu.fi alk. 53,50/50,50€Takaisin uutisiin