Ajankohtaista

14.11.2016

Kangasala-talon kevään tähtinä Monica Groop ja Juha Kotilainen

Tulevana keväänä Kangasala-talo täyttyy jälleen klassisen musiikin konserteilla, teatterivierailuilla ja viihdeohjelmistolla. Rock- ja punkenergiaa taloon tuodaan uudella tapahtumasarjalla tammikuussa. Ohjelmistossa haetaan jälleen ennen muuta kattauksen monipuolisuutta.

Klassinen konserttisarja huipentuu mezzosopraano Monica Groopin, baritoni Juha Kotilaisen ja pianisti Ilmo Rannan konserttiin Rakkauden puutarhassa. Solistit tulkitsevat saksalaista liediä ja suomalaisten säveltäjien musiikkia.

Jazzohjelmistossa kuullaan kansainvälinen huippuvierailu: jazz- ja improvisaatiomuusikot Esa Pietilä, Eero Hämeenniemi ja Harvey Sorgen (USA) ovat esiintyneet trio-kokoonpanolla aikaisemmin, mutta yhtye täydentyy nyt kvartetiksi basisti Joe Fondan (USA) liittyessä mukaan.

Teatterivierailuista Kangasala-taloon saapuvat Kimmo Oksasen kirjaan perustuva Kasvonsa menettänyt mies sekä näyttelijä Seela Sellan 80-vuotisjuhlaesitys Pieni eläin. Linnateatterin Herra Hakkarainen harrastaa ja Sirkus Aikamoisen Onnellisten maa ilahduttavat lapsiperheitä.

Talon kolmas toimintavuosi avataan vauhdikkaasti täysin uudenlaisella tapahtumasarjalla Kapinakuu 2017. Kapinakuun klubi-illoissa jylläävät vanhat ja uudemmat anarkistit, kuten Matthews, Karanteeni, Uniklubi, Paleface ja Juju. Kapinakuuksi Kangasala-taloon levittäytyy Jussi Kilposen valokuvanäyttely Behind the Backstage – Takahuoneen takana.

Flamencotanssiteos Paperikengät saa kantaesityksensä tammikuussa Kangasala-talossa. Teoksen lähtöimpulsseina ovat toimineet karjalaistaustaisten henkilöiden evakkotarinat ja sukupolvelta toiselle siirtyneet muistot, joita Anu Silvennoinen ja Anne Hyvärinen ovat keränneet. Teos yhdistää flamencotanssin, sellomusiikin, laulun ja maagisen äänimaiseman voimakkaiksi tunnelmiksi ja kuviksi.

Flamencon pariin palataan myöhemmin keväällä Vandaluksen konsertissa, jossa flamencomusiikki fuusioituu maailmanmusiikkiin ja jazziin Raul Mannolan ja viiden muun taiteilijan käsittelyssä.

Tangolle omistetussa illassa Martin Alvarado ja Nuevo Quinteto Otra Vez tarjoavat suomalaista kaihomielistä tangoa rouhevampaa ja haastavampaa tangotulkintaa. Tangoillassa Carlos Gardelin tango cancion, Astor Piazzollan tango nuevo sekä Toivo Kärjen ikivihreät suomitangot yhdistyvät jazz- ja taidemusiikin elementteihin.

Kevään viihdeohjelmistossa kuljetaan suomalaisista legendoista ja klassikoista aina Elviksen maailmaan. Lisää ohjelmistoa julkistetaan loppuvuoden aikana ja kevään mittaan.

Nyt julkaistujen tapahtumien lipunmyynti alkaa pääosin ke 16.11.2016 klo 11.

Katso uudet tapahtumat täältä.

Baritoni Juha Kotilainen konsertoi Kangasala-talossa yhdessä Monica Groopin ja Ilmo Rannan kanssa huhtikuussa.

 

Paperikengät-flamencotanssiteos kantaesitetään Kangasala-talossa tammikuussa. kuva Susanna Lyly

Lipunmyynti Lippu.fi:n verkkokauppa ja palvelupisteet ympäri Suomen sekä Kangasala-talo

Kangasala-talon lipunmyynti: info (at) kangasala-talo.fi, 040 773 0148

Yli 10 hengen ryhmien liput varattavissa heti: myyntipalvelu (at) kangasala-talo.fi, 050 300 1391Takaisin uutisiin