Ajankohtaista

08.12.2016

Kapinakuu vyöryy Kangasala-taloon punk-, rock- ja rap-energialla tammikuussa

Tunnettuja suomalaisia artisteja ja bändejä ennakkoluulottomalla otteella kuvanneen Jussi Kilposen valokuvanäyttely “Behind the Backstage – Takahuoneen takana” valtaa Kangasala-talon koko tammikuuksi 2017. Kapinaklubeilla jylläävät muun muassa punk- ja rocklegendat Karanteeni, Vaavi ja Matthews sekä uudemmat anarkistit Paleface, Juju ja Uniklubi.

Valokuvaaja Jussi Kilposen näyttely “Behind the Backstage - Takahuoneen takana” levittäytyy Kangasala-taloon 4.–29.1.2017. Kilponen on kuvannut uudenlaisella ja ennakkoluulottomalla otteella tunnettuja suomalaisia bändejä ja artisteja, kuten Klamydiaa, Jujua ja Uniklubia. Kilposen teokset valottavat kiertue-elämää sekä lavalla että lavan takana.

                                                   kuva: Jussi Kilponen

Näyttelyssä Kilposen kuvia nähdään lähes kymmenen metriä korkeina kuvateoksina. Kuvia on printattu myös erilaisille banderolleille, lipuille, painokankaille ja esitysmateriaaleille Pälkäneläisen Printscorpio Oy:n toimesta. Tämä näyttely on todellakin jotain muuta!

Konserttisali ja aulatilat muuntautuvat Kapinaklubiksi

Tammikuussa 2017 Kangasala-talon konserttisali ja aulatilat muuntautuvat neljän Kapinaklubin estradiksi. Tipatonta tammikuuta viettävät nauttivat keikoista istumakatsomossa ja tipatonta vastaan kapinoiville on tarjolla bailaustilaa baarikatsomossa.

Kapinaklubit avaa Uniklubi keskiviikkona 4.1. Uniklubi tunnetaan muun muassa hiteistään Rakkautta ja Piikkilankaa, Kaikki mitä mä annoin sekä Huomenna. Viime aikoina harvoin keikkailleen suosikkibändin videovieraana nähdään Klamydia.

                                                Uniklubi

KapinaNYT-klubilla perjantaina 6.1. lavan valtaavat räppärit Paleface ja Juju. Valtakunnananarkisti Paleface (Karri Miettinen) on maamme arvostetuimpia ja kansainvälisimpiä räppäreitä. Pirkanmaan oma Juju (Julius Kivi) tunnetaan kantaaottavista kappaleistaan, joissa yhdistyy useita musiikkigenrejä. Kangasala-talossa häneltä kuullaan myös uutta tuotantoa.

                                                   Paleface

Entiset Anarkistit vol.1 -klubilla perjantaina 13.1. palataan nuorisokapinan juurille 50- ja 60-luvuille. Nostalgiaa tarjoilee Kangasalla perustettu Matthews, joka tuli tunnetuksi Tampereen pop-teatterin Hair-musikaalista. 50-luvun amerikkalaista rokkia ja 60-luvun poppia tuotannossaan yhdistää Vesa Haajan Whistle Bait feat. Lasse Liemola. Kattausta täydentää Suomen ainoa rock'n'roll-pianisti-laulaja Mr Breathless (Marko Julkunen).

                                                   Matthews

Kapinaklubien sarja huipentuu punk-energiaan perjantaina 20.1. Entiset Anarkistit vol.2 –klubilla. Hiuksia ja pogojalkaa nostattavat pirkanmaalaiset punklegendat, Conrol Plays Clash ja Karanteeni, sekä alkujaan Salosta maata närkästyttämään noussut Vaavi. 70-luvun lopulla taantumuksellisia musiikkipiirejä kauhistuttanut raivo on vuosien varrella useasti julistettu ennenaikaisesti kuolleeksi, mutta Kapinaklubilla se elää edelleen!


Karanteeni

Kapinakuun 2017 tapahtumat – Kulttuuri on muuta

Jussi Kilponen: “Behind the Backstage - Takahuoneen takana”
Valokuvanäyttely 4.–29.1.2017
Ke 11–17, to 11–19, pe –la 11–17, su 11–15 (ma - ti suljettu)
Vapaa pääsy

Kapinaklubit avaa Uniklubi (K-18)
Ke 4.1. klo 19
Liput Kangasala-talolta 29/25€, Lippu.fi alk. 31,50/27,50€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.

KapinaNYT! – Paleface ja Juju (K-18)
Pe 6.1. klo 19
Liput Kangasala-talolta 29/25€, Lippu.fi alk. 31,50/27,50€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.

Entiset Anarkistit vol.1 – Matthews, Whistle Bait feat. Lasse Liemola ja Mr Breathless (K-18)
Pe 13.1. klo 19
Liput Kangasala-talolta 29/25€, Lippu.fi alk. 31,50/27,50€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.

Entiset Anarkistit vol.2 – Control Plays Clash, Vaavi ja Karanteeni (K-18)
Pe 20.1. klo 19
Liput Kangasala-talolta 29/25€, Lippu.fi alk. 31,50/27,50€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.

TallennaTakaisin uutisiin