Ajankohtaista

12.12.2016

Kangasala-talon Jouluyllätyksessä kuullaan joululauluklassikot grooveina sovituksina

Jouluklassikot saavat uudet, tuoreet sovitukset Jouluyllätys-konsertissa torstaina 15.12. klo 19.30.  Lavalle nousee kangasalalaisille tuttu esiintyjäkaarti: sopraano Hanna Kronqvist, pianisti Henna Nieminen ja kontrabasisti Timo Kotilainen.

Jouluyllätys-konsertti tarjoaa rakastetuimmat joululaulut, kuten Joulupuu on rakennettu, Ensimmäinen joulu, Varpunen jouluaamuna, White Christmas, uusina ja tuoreina sovituksina. Henna Niemisen täysin uudelleen sovittamista joululauluista löytyy jännitystä, tangoa, bluesia ja sambaa.


Henna Nieminen, Hanna Kronqvist ja Timo Kotilainen

Esiintyjäkaarti on useille kangasalalaisille jo entuudestaan tuttu: kangasalalainen sopraano Hanna Kronqvist on vuosien varrella tullut tutuksi useista soolokonserteistaan sekä oopperarooleistaan eri puolilla Suomea. Pianisti, musiikinopiskelija Henna Nieminen on johtanut Majatalo-iltojen Staff-kuoroa pitkään. Timo Kotilainen on niin ikään Kangasala-talossa tuttu, tosin ensimmäistä kertaa muusikon ominaisuudessa.

”Klassinen trio, piano, laulu ja kontrabasso, on hyvinkin perinteinen kokoonpano. Konsertin suolana ovat kuitenkin yllättävät sovitukset, joilla vanhoihin tuttuihin lauluihin on saatu hieman uudempaa näkökulma”, luonnehtii bassonsa varteen tarttuva Timo Kotilainen tulevaa konserttia.

Kangasala-talon jälkeen konsertti saa esityksensä Helsingissä jo seuraavalla viikolla.

Jouluyllätys-konsertti Kangasala-salissa to 15.12. klo 19.30. Liput Kangasala-talolta 15/12€, Lippu.fi alk. 17,50/14,50€.

 

TallennaTakaisin uutisiin