Ajankohtaista

27.01.2017

Sirkus Aikamoinen saapuu Kangasala-taloon vauhdikkaalla koko perheen esityksellään

Fellinin Klovnit-elokuvan hengessä tehty musikaalinen esitys Onnellisten maa yhdistelee taidokkaasti perinteistä ja modernia sirkusta, erilaisia sirkustekniikoita sekä ilahduttavaa livemusisointia. Kangasala-salissa ma 6.2. klo 18 nähtävä esitys ihastuttaa ja ihmetyttää koko perhettä.

Sirkus Aikamoisen Onnellisten maa on käsintehtyä musikaalista sirkusta Federico Fellinin “Klovnit - Onnellisten maa” -elokuvan hengessä. Esitys on intiimi, akustinen koko perheen esitys, jossa esiintyjät ovat samalla kertaa sirkusartisteja sekä sirkusorkesteri. Kokonaisuudessa yhdistetään taidokkaasti perinteistä ja modernia sirkusta, useita eri sirkustekniikoita sekä livemusisointia erilaisilla instrumenteilla. Esityksessä vaihdetaan lennossa sirkuslajista ja tunnelmasta toiseen sekä lattialta pyörän päälle ja ilmaan.

Onnellisten maan kantavana teemana on sirkus itsessään: sirkuksen kantamat muistot, pienet eleet ja teot sekä vahva fyysinen osaaminen. Onnellisten maa on oodi sirkuksen ihmeelliselle maailmalle. Vuonna 2014 ensi-iltansa saanut esitys on kiertänyt ja ihastuttanut katsojia muun muassa Ranskassa, Tsekissä, Slovakiassa ja Norjassa.

 

Sirkus aikamoinen, kuva: Ben Hopper

Koko perheen iltanäytöksen lisäksi Kangasalan kunnan varhaiskasvatus järjestää kaksi aamupäivänäytöstä, joihin kutsutaan kaikki vuonna 2012 syntyneet kangasalaiset lapset. Kunnan varhaiskasvatuksen yksiköissä päivähoidossa olevat lapset osallistuvat klo 9 näytökseen ja kotihoidossa, yksityisessä päivähoidossa, perhepäivähoidossa ja seurakunnan kerhoissa olevat vuonna 2012 syntyneet lapset klo 10 näytökseen.

Sirkus Aikamoisen vierailu on kolmatta kertaa toteutuva yhteistyö Kangasalan kunnan varhaiskasvatuksen ja Kangasala-talon kanssa. Vuosi sitten Kangasalan lapset pääsivät kokemaan palkitun Sibeliuksen Soiva metsä -konsertin ja vuonna 2015 Kangasala-salin lavalla seikkailivat muumit.
 
Esiintyjät:

Sade Kamppila, akrobatia, pyöräily, jongleeraus, ristiheitot, klarinetti
Oskar Rask, cyr-rengas, pyöräily, jongleeraus, ristiheittot, tuuba
Jouni Ruuth, jongleeraus, pyöräily, ristiheitot, rummut
Tuomas Vuorinen, keppimanipulaatio, jongleeraus, pyöräily, ristiheitot, ukulele
Petteri Jakobsson, tekninen avustaja
 
Sirkus Aikamoinen: Onnellisten maa Kangasala-salissa ma 6.2. klo 18.
Liput Kangasala-talolta 10€, Lippu.fi alk. 12,5€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.
 
Takaisin uutisiin