Ajankohtaista

15.02.2017

Jarkko Martikainen ja Luotetut miehet tuo Kangasala-saliin monipuolisen konsertin ja tarinoita onnen sattumanvaraisuudesta

Jarkko Martikainen ja Luotetut miehet keikkailee Kangasalalla perjantaina 24.2. Kangasala-talossa kuullaan tummasävyistä pohdiskelua ja yhteiskunnallista piikittelyä, josta leikittelevät melodiat tekevät nautinnollista kuunneltavaa. Keikka on osa syksyllä 2016 julkaistun ja kehuja keränneen Ruosterastaat-levyn kiertuetta.

Jarkko Matikainen ja Luotetut miehet tuo Kangasala-talon helmikuuhun tarinoita elämän nurjasta puolesta syksyllä 2016 julkaistulta ja kehuja keränneeltä Ruosterastaat-levyltään. Tarinoita kuljettavat leikittelevät rock-melodiat.

Ruosterastaat on teemalevy, joka tutkii tätä aikaa: sen arvoja ja arvottomuuksia. Jarkko Martikaiselle se on kuudes oma albumi ja ensimmäinen Luotetut miehet -joukkion kanssa tehty pitkäsoitto. Luotetut miehet ovat Ema Hurskainen (rummut, basso, taustalaulu), Anssi Salminen (kitarat, mandoliini, viulu, taustalaulu) ja Luis Herrero (basso, haitari, taustalaulu).

                                           Jarkko Martikainen ja Luotetut miehet    kuva: Studio 1851

Kangasala-talon konserttisalissa bändi pyrkii saamaan esille koko sen soivuuksien kirjon, joka on saavutettavissa. Toisessa päässä on mietteliäämpi, balladinomaisempi materiaali, toisessa päässä taas äänekkäämpi ja sisällöltään kulmikkaampi lauluaines.

Klubeilla soittaessa settilistaan kirjoittaa helposti tukun kohkaavimpia numeroita, mutta konserttiympäristö tarjoaa hyvät mahdollisuudet myös paljon muuhun. Se innostaa, Jarkko Martikainen kertoo Kangasalan keikasta.

Jarkko Martikainen (s. 1970) on tehnyt ja esittänyt musiikkiaan jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Musisoinnin lomassa hän on myös julkaissut kaksi kirjaa, sekä työskennellyt kolumnistina, tuottajana ja dokumentaristina.

Musiikin puolella parhaiten YUP-yhtyeen säveltäjänä ja sanoittavana laulaja-kitaristina tunnettu Martikainen on julkaissut sooloalbumeita jo vuodesta 2004. Uuden yhtyeen tarina alkoi 2014, kun Martikainen ja Luotetut miehet aloittivat yhteistyön.

Jarkko Martikainen ja Luotetut miehet Kangasala-salissa pe 24.2.2017 klo 19. Liput Kangasala-talolta 25/23€, Lippu.fi alk. 27,50/25,50€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.

TallennaTallennaTakaisin uutisiin