Ajankohtaista

09.03.2015

Masa Orpana Honk aloittaa torstain klubi-illat Kangasala-talossa

Kangasala-talon torstai-illat soivat kevään ajan elävää paikallista musiikkia. Klubin avaa itseoikeutetusti kangasalalainen huippufonisti Masa Orpana Honk-yhtyeensä kanssa 12.3.2015 klo 21. Torstaina 19.3. on vuorossa akustinen tyttötrio Fiola Kangasalta. Torstaina 26.3.2015 esiintyjänä on Valiants.

Galleria&Keittiön yhdessä Kulttuuriosuuskunta TERÄn kanssa kevään aikana järjestämät Torstai-klubit tarjoilevat monipuolisen huippumusiikin lisäksi herkullista lähiruokaa, joka valmistetaan teeman mukaan. Klubilla A-oikeudet. Torstai-klubeille ei ole pääsymaksua (narikka 2€/ hlö).

Esitys- ja baaritilana toimii Kangasala-salin lava. Klubin showtime on tavallisesti kello 21. Ovet ja baari aukeavat klo 20. Tarkempi klubin ohjelma löytyy verkosta: www.heikkiahopelto.fi/ha/kangasala-talo

Torstai-klubit jatkuvat koko kevään, kiirastorstaita sekä vappuaattoa lukuun ottamatta.

Tekijöistä: Galleria&Keittiö on keittiömestari Heikki Ahopellon ravintolatoimintaa Kangasala-talossa. Galleria&Keittiö tarjoaa monipuolisia ravintolapalveluita uuden kulttuuritalon eri tiloissa.

Kulttuuriosuuskunta Terä on usean esittävästä taiteesta kiinnostuneen tekijän yhteisö. Toimintaan kuuluu teatteriesitysten tuottaminen, valo- ja äänisuunnittelu, käsikirjoittaminen, nukketeatteri, esiintymiskoulutus, ohjelmapalvelu ja paljon muuta. Terässä on monipuolista ja vankkaa osaamista teatterin eri osa-alueilta. Kulttuuriosuuskunta Terä on perustettu syksyllä 2012 Kangasalla.Takaisin uutisiin