Ajankohtaista

07.03.2017

Aron & Cool Company ja Elvis Forever -show viihdyttää ja valloittaa Kangasala-talossa perjantaina 10.3.

Vuonna 2017 tulee kuluneeksi 40 vuotta Elvis Presleyn kuolemasta. Juhlavuoden kunniaksi Suomen johtavana Elvis-tulkkina tunnettu, kansainvälistäkin tunnustusta saanut Aron & Cool Company tuo Elvis Forever 40th Anniversary -shownsa Kangasala-taloon perjantaina 10.3.2017.

Konsertissa tehdään aikamatka Elviksen uran vaiheisiin niin musiikillisesti kuin visuaalisestikin: 50-luvulta nuoren Elviksen rock'n rollista 60-luvun elokuvien ja 68' comeback TV specialin kautta 70-luvun Las Vegasiin. Kappaleina kuullaan Elviksen tunnetuimpia hittejä.

Aron tunnetaan monipuolisena Elvis Presleyn musiikin tulkitsijana. Aronin näyttävä Elvis-show on kiertänyt esiintymispaikkoja Suomessa ja ulkomailla. Aron on saanut kiitosta vaikuttavasta äänestään sekä tavastaan esiintyä ja kohdata yleisönsä.

Cool Company on pitkän linjan soittajista koottu, rockia, poppia, countrya ja bluesia soittava tamperelaisyhtye. Ohjelmiston ydin on peräisin 60- 70- ja 80-luvuilta, mutta valikoima laajenee tarvittaessa sekä vanhempiin että uudempiin vuosikymmeniin. Erityistä kiitosta bändi on saanut upeista stemmalauluistaan. Cool Company on ollut Aronin vakiobändi vuodesta 2009 lähtien.

Kokoonpano:
Aron: lead-laulu
Ari Nevala: kitara, trumpetti ja taustalaulu
Janne Korja: basso ja taustalaulu
Franc Toth: koskettimet ja taustalaulu
Tapio Häkli: rummut

Elvis Forever by Aron & Cool Company Kangasala-salissa pe 10.3.2017 klo 19. Liput Kangasala-talolta 25/23€, Lippu.fi alk. 27,50/25,50€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.

Kuva kansiossa: https://www.dropbox.com/sh/3f21ekce8e21ebh/AAC-jd3Bu53si2XFlKW_eKVwa?dl=0

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Juha Leppänen
AronMusic
p. 040 552 9032

www.kangasala-talo.fi
www.facebook.com/kangasalatalo
www.twitter.com/Kangasalatalo

 Kangasala-talo on maan uusin kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

 

 

 

 

 Takaisin uutisiin