Ajankohtaista

16.03.2017

Tribuuttikonsertti herättää Kangasalta ponnistaneen Tabula Rasan kappaleet eloon

Pirkanmaalaisista ammattimuusikoista koostuva Lasihelmipeli-yhtye herättää suomalaisen progressiivisen rockin pioneeriyhtyeen kappaleet eloon. Rakastatko vielä kun on ilta -konsertti kuullaan Kangasala-salissa torstaina 30.3.2017
 
Suomalaisen progressiivisen rockin historiaa ei voi kirjoittaa mainitsematta Kangasalta ponnistanutta Tabula Rasa -yhtyettä. Rakastatko vielä kun on ilta -konsertissa kuullaan Tabula Rasan musiikkia Lasihelmipeli-yhtyeen tulkitsemana. Yhtye koostuu pirkanmaalaisista ammattimuusikoista, jotka päättivät, että fanittamansa yhtyeen musiikkia on kuultava livenä vielä 2010-luvullakin. Syntyi idea Tabula Rasan musiikille omistetusta tribuuttikonsertista, joka nyt maaliskuun lopussa näkee päivänvalon Kangasala-salissa.

                                                 kuva: Aleksi Pakkanen

Tabula Rasa aloitti triona vuonna 1972, kasvoi täyteen mittaansa vuonna 1974 ja hajosi vain kolme vuotta myöhemmin. Yhtye julkaisi lyhyen uransa aikana kaksi albumia: Tabula Rasa (1975) sekä Ekkedien tanssi (1976). Musiikin sävellystyöstä vastasi pääosin yhtyeen kitaristi Heikki Silvennoinen. Kantaaottavia sanoituksia puolestaan nikkaroi yhtyeen “ulkopuolinen jäsen” Mikko Alatalo.
 
Kokoonpano:
Mikko Leppänen – laulu
Antero Mentu – kitara
Rolf Pilve – rummut
Santeri Laurén – koskettimet
Joonas Keskinen – basso
Markus Pajakkala - huilu

Tabula Rasa -tribuutti – Rakastatko vielä kun on ilta? Kangasala-talossa to 30.3. klo 19. Liput Kangasala-talolta 20/18€, Lippu.fi alk. 22,50/20,50€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.

TallennaTallennaTakaisin uutisiin