Ajankohtaista

17.03.2015

Musiikkinäytelmä ”Ihmisen ikävä toisen luo” Kangasala-talossa lauantaina 21.3.

Estradilla Milana Misic, Janus Hanski, Toni Jalkanen ja Mikko Alatalo

Nyt juhlitaan Mikko Alataloa. Vuonna 2014 tuli kuluneeksi neljäkymmentä vuotta Mikko Alatalon ensimmäisen soololevyn Maalaispoika oon julkaisusta. Juhlavuoden kunniaksi joulukuussa 2014 kantaesityksensä sai Mikko Alatalon, Harri Rinteen ja Juice Leskisen musiikkiin pohjautuva näytelmä Ihmisen ikävä toisen luo.

Rooleissa loistavat kansansuosikit Milana Misic, Janus Hanski ja Toni Jalkanen. Kangasala-talon näytöksessä vierailevana artistina nähdään itse juhlasankari Mikko Alatalo. Näytelmän musiikista vastaa Ajolähtö-orkesteri, jonka riveissä on nimekkäitä muusikkoja, mm. Teho Majamäki (mm. Ismo Alanko Säätiö) ja Jukka Orma (Hassisen kone, Sielun Veljet, Hurriganes). Näytelmän käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Ville Virkkunen.

Musiikkinäytelmää esitetään teatteri- ja konserttitalojen estradeilla ja se kiertää pääosin keväällä 2015 ympäri Suomen.

Ihmisen ikävä toisen luo on tragikoominen tarina suomalaisesta reissupojasta Jussista, joka palaa vuosien jälkeen kotipitäjään tekemään tilit selviksi menneisyytensä kanssa. Siellä odottavat lapsuuden kaveri Jolsa, entinen rakastettu Minna ja hiljentynyt kotipiha. Paljon puhuttavaa ja tehtävää, mutta vähän sanoja ja tekoja. Se on elämisen tahti ajolähtöjen maassa, jossa monella on ikävä toisen luo.

Luvassa on siis 40 vuotta maalaispoikaa Suomen kansalle. Tarinaa kuljettaa eteenpäin Mikko Alatalon suurimmat hitit mm: Maalaispoika oon, On kotipiha hiljainen, Ihmisen ikävä toisen luo, Minna, Ajolähtö, Leuhkat eväät, Viivy vielä hetki ja muut aikakauden hitit.

Kangasala-talo

Lauantaina 23.2.2015 klo 15

Esityksen kesto n. 2 h, sisältää väliajan.

Liput Kangasala-talolta 30 €, Lippupisteestä 32,50 € sisältäen Lippupisteen palvelumaksun. Naulakkopalvelumaksu 2 €

Käsikirjoitus & ohjaus: Ville Virkkunen
Rooleissa: Milana Misic, Toni Jalkanen, Janus Hanski
Vierailijana: Mikko Alatalo
Esityksen tuotanto J.J. Production
Tuottaja: MagnumLive

Kuva: MagnumLive KuvapankkiTakaisin uutisiin