Ajankohtaista

11.04.2017

Herra Hakkarainen harrastaa lastenteatteriesityksessä Kangasala-talossa pääsiäislauantaina

Herra Hakkarainen, lemmikkinsä Masa Marsu ja monet muut tutut hahmot seikkailevat Kangasala-talossa pääsiäislauantaina 15.4. Linnateatterin vierailuesityksessä Herra Hakkarainen harrastaa. Mauri Kunnaksen teksteihin perustuva, ryppyotsaista harrastamista vastustava esitys on täynnä menevää musiikkia, riemastuttavia tapahtumia ja älyvapaata meininkiä.

Herra Hakkaraisella on ongelma: hän nukkuu huonosti. Aamulla herätessään hän on aivan kuitti. Eikä mikään ihme, sillä yöt Herra Hakkarainen tallustaa pitkin Tassulan katuja itse siitä mitään tietämättä. Hän on Tassulan kuuluisin unissakävelijä.

Linnateatteri vierailee Kangasala-talossa riemastuttavalla lastenteatteriesityksellään Herra Hakkarainen harrastaa. Esityksessä Herra Hakkarainen kuulee päiväsaikaan, mitä kaikkea muut tassulalaiset harrastavatkaan. Häntä harmittaa, kun kaikilla on niin hienoja harrastuksia eikä hänellä ole mitään. Onneksi Herra Hakkaraiselle löytyy lopuksi harrastus, josta hänkin voi olla ylpeä.

Mauri Kunnaksen teksteihin perustuvat näytelmä soveltuu kaikille yli 3-vuotiaille.

Rooleissa: Sami Markus ja Jaakko Loukkola
Dramatisointi ja ohjaus: Sami Rannila
Lavastus: Niina Suvitie
Musiikki ja äänet: Kari Mäkiranta
Puvustus: Anniina Kuula
Maskit: Minna Pilvinen

Herra Hakkarainen harrastaa Kangasala-salissa la 15.4.2017 klo 15. Liput Kangasala-talolta 10€, Lippu.fi alk. 11,50€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.Takaisin uutisiin