Ajankohtaista

01.05.2017

Tuoreita ja karheita tulkintoja Vladimir Vysotskin lauluista Kangasala-talossa

Näyttelijä Martti Suosalo tähdittää venäläisen runoilijan ja laulajan Vladimir Vysotskin tuotantoon keskittyvää konserttia Totuus ja valhe – Vladimir Vysotskin lauluja Kangasala-talossa torstaina 4.5.2017. Tuoreita, karheita tulkintoja Ystävän laulusta ja muista suosikeista esittävät maamme eturivin näyttelijät ja muusikot.

Aina ajankohtaisia Vladimir Vysotskin lauluja kuullaan Kangasala-talossa torstaina 4.5.2017. Tuoreella otteella Vysotskia tulkitsevat maamme eturivin taiteilijat: näyttelijät Martti Suosalo, Nora Raikamo ja Jarkko Lahti sekä muusikot Kiureli Sammallahti ja Valtteri Bruun.

Kaikkien tunteman Ystävän laulun lisäksi konsertissa kuullaan koko kattaus muita suosikkeja kuten Sun katsees mua viiltää, Myrskykellot, Totuus ja valhe, Satu pienestä harakasta ja Jäähyväiset vuorille. Vysotskin lyriikka nousee esiin muun muassa Pirkko Saision, Kaj Chydeniuksen sekä Mika ja Turkka Malin osuvissa suomennoksissa.

Vladimir Vysotski (1938–1980) oli venäjäinen runoilija, laulaja ja näyttelijä sekä Neuvostoliiton tunnetuimpia kulttuurihahmoja. Vysotskin tuotanto tunnettiin laajalti myös länsimaissa.

Totuus ja valhe – Vladimir Vysotskin lauluja Kangasala-salissa to 4.5.2017 klo 19. Liput Kangasala-talolta 30/27€, Lippu.fi alk. 33,50/29,50€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.Takaisin uutisiin