Ajankohtaista

25.05.2017

Tunteikas tangoilta Ahti Jokisen ja Ilmo Korhosen kanssa virittää kesään Kangasalla

Kesä alkaa Kangasala-salissa tunteikkailla tangoilla ja koskettavalla runoudella esityksessä Hurmiossa – tangoilta Ahti Jokisen ja Ilmo Korhosen kanssa torstaina 1.6.2017. Syviä tunteita ja roihuavaa rakkautta tulkitsevat näyttelijä Ahti Jokinen ja laulaja-trubaduuri Ilmo Korhonen sekä tamperelaisista ammattimuusikoista koostuva orkesteri. Esitys sai ensi-iltansa Kajaanin Runoviikoilla 2016 loppuunmyydyssä Kouta-salissa.
 
Suuret tunteet ja romantiikka virittävät kesään Kangasalla, kun näyttelijä Ahti Jokinen tuo Kangasala-saliin Kajaanin Runoviikoilla 2016 ensi-iltansa saaneen tangojen ja runouden täyttämän illan Hurmiossa – tangoilta Ahti Jokisen ja Ilmo Korhosen kanssa.
 
Ahti Jokisen kanssa runoa ja tangoa tulkitsivat laulaja, trubaduuri Ilmo Korhonen sekä muusikot Pirkko Kontkanen (viulu), Eero Safka Pekkonen (haitari) ja Artsi Piispanen (flyygeli).


kuva: Jaakko A. Jauhiainen

Esityksen ensimmäisellä puoliajalla kuullaan muun muassa rakkautta hehkuvia runoelmia sekä kaipauksella ja haikeudella ladattuja tangoja. Toisella puoliajalla uppoudutaan väkevään tulkintaan, rakkauden tunnustamisen ja iloon. Runoissa ja laulelmissa kuullaan huumoria ja miehistäkin kaihoa.
 
Suomalaista kaihoisaa sielunmaisemaa tulkitaan tangoissa kuten Tähdet meren yllä, Tango Desiree, Laulu punatukkaiselle tytölle ja Täysikuu.  Romantiikkaa täynnä ovat kappaleet Kevätkaipuu, Krysanteemi ja Sunnuntai. Tekstejä kuullaan muun muassa Eino Leinolta, L. Onervalta, Lauri Viidalta, Aulikki Oksaselta, Juice Leskiseltä ja Arto Juurakolta.
 
Hurmiossa – Tangoilta Ahti Jokisen ja Ilmo Korhosen kanssa Kangasala-salissa to 1.6.2017 klo 19. Liput Kangasala-talolta 22/20€, Lippu.fi alk. 24,50/22,50€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.

TallennaTakaisin uutisiin