Ajankohtaista

30.05.2017

Palkittu indonesialainen lapsi- ja nuorisokuoro Cordana vierailee Kangasala-talossa

Tiistaina 6.6.2017 Kangasalla sukelletaan indonesialaiseen musiikkiin ja kulttuuriin, kun maan tunnetuimpiin kuuluva lapsi- ja nuorisokuoro Cordana vierailee Kangasala-talossa osana Tampereen Sävel 2017 -festivaalia. Lukuisia palkintoja kansainvälisillä kuorofestivaaleilla voittaneen kuoron värikkäässä esityksessä yhdistyvät kutkuttava äänimaailma ja perinteiset koreografiat.

Indonesian tunnetuimpiin kuuluva lapsi- ja nuorisokuoro Cordana vierailee Kangasala-talossa tiistaina 6.6.2017. Konsertissa luodaan katsaus monikasvoiseen indonesialaiseen kulttuuriin. Kuorolle tunnusomaisia ovat värikkäät esitykset, kutkuttava äänimaailma ja perinteiset koreografiat.

Kuoron tausta on perinteisessä indonesialaisessa musiikissa, mutta viime vuosina kuoro on ottanut loikan kokeellisempaan suuntaan antaen uuden äänen maansa musiikille, joka jäisi muuten täysin vaille huomiota.

Vuonna 1992 perustettua kuoroa johtaa Aida Swenson. Kuoro on voittanut lukuisia palkintoja kansainvälisillä kuorofestivaaleilla sekä saanut tunnustusta niin kotimaassaan kuin ulkomailla.

Konsertin järjestävät yhteistyössä Kangasala-talo ja Tampereen Sävel 2017.

Indonesian Children and Youth Choir Cordana Kangasala-talossa ti 6.6.2017 klo 19. Liput Kangasala-talolta 12/10€, Lippu.fi alk. 13,50/11,50€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.Takaisin uutisiin