Ajankohtaista

02.06.2017

Kitara soi jälleen Kangasala-talossa

Kangasala-salin akustiikka pääsee oikeuksiinsa torstaina 8.6. klo 19, kun Suomessa ensi kertaa nähtävä sveitsiläinen kamarimusiikkiryhmä EOS Guitar Quartet saapuu taloon osana Tampere Guitar Festivalia. Jo 25 vuoden ajan yleisöjä eri puolilla maailmaa lumonneen kvartetin ohjelmisto vaihtelee klassisesta ja flamencosta aina jazziin, rockiin ja avantgardeen.

Tampere Guitar Festival saapuu jälleen Kangasalle. Torstaina 8. kesäkuuta Kangasala-talossa esiintyy sveitsiläinen kamarimusiikkityhmä EOS Guitar Quartet. Ainutlaatuisen yhtyeen kuusi albumia ja ohjelmisto, joka vaihtelee klassisesta ja flamencosta aina jazziin, rockiin ja avantgardeen, ovat lumonneet yleisöjä eri puolilla maailmaa jo yli 25 vuoden ajan.

Kvartetissa soittavat kitaristit Marcel Ege, Julio Azcano, David Sautter ja Michael Winkler. Kangasala-talon konsertti on samalla ryhmän ensiesiintyminen Suomessa. Konsertissa kuullaan Georges Bizet’n, Jürg Kindlen, Leo Brouwerin ja Manuel de Fallan sävellyksiä. Mukana on myös kaksi esiintyjien omaa teosta.

Kolmastoista Tampere Guitar Festival 3.–11. kesäkuuta esittelee kitaravetoista musiikkia laajasti. Ohjelmassa on jazzia, bluesia, sinfonista orkesterimusiikkia, fingerstyle-kitarointia, swingiä, folkia, flamencoa ja klassista soittoa. Konsertteja järjestetään Tampereen ja useassa ympäristökunnassa, kuten Kangasalla.

Lisätietoja konsertista: www.tgf.fi/eos_guitar_quartet
Katso tapahtuman koko runsas ohjelma täältä: www.tgf.fi
Voit myös tai ladata kitarafestivaalin virallisen Eventmore-sovelluksen puhelimeesi: eventmore.io/app/tgf

Playing Together, EOS Guitar Quartet (SUI) to 8.6.2017 klo 19. Liput Kangasala-talolta ennakkoon 22/18€ ja ovelta 25€, Lippu.fi alk. 22/18€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.Takaisin uutisiin