Ajankohtaista

03.06.2017

Pelitapahtuma L2P 2017 – Learn to Play kokoaa pelikansan Kangasala-taloon kesäkuun alussa

Rento pelitapahtuma täyttää Kangasala-talon kesäkuun toisella viikolla la 10.6. ja su 11.6. Erityisesti konsoli- ja miniatyyripelaamiseen keskittyvässä tapahtumassa voi osallistua turnauksiin, pelata ja tutustua peleihin eri vuosikymmeniltä sekä kokeilla virtuaalitodellisuutta. Asiantuntijapuheenvuoroja kuullaan elektronisesta urheilusta ja pelien hyödyntämisestä kuntoutuksessa.

Kesällä 2016 ensimmäistä kertaa järjestetty koko perheen pelitapahtuma L2P – Learn to Play saa jatkoa kesäkuun toisella viikolla. Erityisesti konsoli- ja miniatyyripelaamiseen keskittyvä rento, kaikille peleistä kiinnostuneille suunnattu tapahtuma järjestetään lauantaina 10.6. ja sunnuntaina 11.6.2017 Kangasala-talossa ja Kangasalan pääkirjastossa.

Ohjelmassa on turnauksia, pelaamista ja tutustumista peleihin eri vuosikymmeniltä sekä asiantuntijapuheenvuoroja. Rakka Creative tarjoaa tapahtuman kävijöille mahdollisuuden kokeilla virtuaalitodellisuutta Samsung Gear -VR-järjestelmän avulla. Tapahtumassa on myös mahdollisuus testata HTC Vive -VR-järjestelmää.

Terveyspelejä kehittävän Exerium Oy:n kehitysjohtaja Janne Lähdekorpi kertoo asiantuntijapuheenvuorossaan, kuinka pelaamista voidaan hyödyntää kuntoutuksessa. Pelaamisen ja kuntoilun yhdistymistä pääsee kokeilemaan Exerium GameXR -pelituolilla. eSports-manageri Ville Nikola (Grail Group O) kertoo puheenvuorossaan E-urheilijan menestyksen työkalut, mitä e-urheilijalta vaaditaan sekä managerin roolista e-urheilussa.

Pelitapahtuman tarkoituksena on antaa kävijöille tietoa pelaamisesta, mahdollisuus tutustua pelaamiseen ja sen eri muotoihin, sekä tuoda harrastajia yhteen lähtötasosta ja tiedoista riippumatta.

Tapahtuman tuottaa Harjula Production Ltd yhdessä E4 Projektiryhmä ry:n, Kangasalan kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden, Kangasala-talon sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. L2P 2017 on osa Suomi 100 -juhlavuoden 100 elämystä Kangasalla -tapahtumaketjua.

L2P 2017 - Learn to Play Kangasala-talossa ja Kangasalan kirjastossa la 10.6 klo 11–21 ja su 11.6 klo 11-19. Liput Kangasala-talolta: 7€/yksi päivä, 12€/kaksi päivää. Ikäraja 12 vuotta. Alle 12 vuotiaat maksutta täysi-ikäisen seurassa. Yli 65-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi.


 

 

 Takaisin uutisiin