Ajankohtaista

14.04.2015

Kimmo Pyykkö -taidemuseon opastuksilla 15.–16.4. tutustutaan arkkitehtuuriin ja Kangasala-talon tiloihin

Kimmo Pyykkö -taidemuseon huhtikuun seniori- ja erikoisopastuksilla tutustutaan taidemuseon ja Kangasala-talon arkkitehtuuriin. Senioripäivän opastus pidetään keskiviikkona 15.4. kello 13 ja torstai-illan erikoisopastus 16.4. kello 18.

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa on vietetty senioripäiviä tämän kevään aikana jo kaksi kertaa. Keskiviikkona 15.4. senioripäivään kuuluvan opastuksen teemana on arkkitehtuuri. Keskustelemme arkkitehtuurista ja kierrämme taidemuseon tilojen lisäksi kunnan valtuustosalissa, konserttisalissa, galleriassa ja lämpiöissä. Senioreille pääsylippu museoon on koko päivän 2 €. Opastus alkaa kello 13 ja sisältyy pääsymaksun hintaan. Opastukselle ovat tervetulleita myös muut museovieraat.

Myös torstain 16.4. erikoisopastuksella tutustumme arkkitehtuuriin. Kello 18 alkavalla opastuksella kierrämme Kimmo Pyykkö-taidemuseon tilojen lisäksi myös muissa Kangasala-talon tiloissa. Opastukselle voi osallistua museon pääsylipun hinnalla. Aikuisten pääsylippu 6 € ja senioreille, opiskelijoille ja työttömille lipun hinta on 4 €.

Molemmat opastukset alkavat taidemuseon lipunmyynnistä ja ovat kestoltaan noin 45 minuuttia.

Kangasala-talo on esteetön, joten myös pyörätuolilla kulkevat ovat tervetulleita kierroksille. Talossa on inva-wc.

Tervetuloa!

Lisätietoja: museolehtori Johanna Kangas, p. 040 773 0196, taidemuseo@kangasala-talo.fi

Liput:
aikuiset 6 €
eläkeläiset, opiskelijat, työttömät 4 €
alle 18-vuotiaat maksutta
senioripäivinä seniorit 2 €

Avoinna:
ti - ke 11 - 17
to 11 - 19
pe-su 11 - 17
ryhmät sopimuksen mukaan, myös aamupäivisin

Kimmo Pyykkö -taidemuseo
Kangasala-talo, Kuohunharjuntie 6, 36200 Kangasala
p. 040 773 0148
www.kimmopyykkötaidemuseo.fi

Kuva: Tero Hakala, teos: Kimmo Pyykkö, Jokin meissä (1975)

Kimmo Pyykkö -taidemuseo on maan uusin taidemuseo Kangasala-talossa, Kangasalan keskustassa. Taidemuseossa on tällä hetkellä ripustettuna kaksi näyttelyä. Jokin meissä -näyttely esittelee Kimmo Pyykön 1970-luvun veistoksia ja 2000-luvun reliefejä kahdessa näyttelysalissa. Pysyvä näyttely Pitkän matkan ateljee taidemuseon kolmannessa kerroksessa avaa kuvanveistäjä Kimmo Pyykön elämän ja uran vaiheita. Museon oheisohjelmaan kuuluvat viikoittaiset eri kohderyhmille suunnitellut näyttely- ja ryhmäopastukset.

 Takaisin uutisiin