Ajankohtaista

16.10.2017

Kotimaisen lauluntekijämusiikin huiput akustisessa konsertissa Kangasala-talossa

Pitkän linjan laulaja-lauluntekijä Edu Kettunen esiintyy yhdessä nuoremman polven lauluntekijän Tommi Kaleniuksen sekä juurimusiikin huippuosaajien Ninni Poijärven ja Mika Kuokkasen kanssa Kangasala-salissa torstaina 26.10.2017 klo 19.

Intiimissä konsertissa lauluntekijäperinteestä kumpuava musiikki kertoo elämänmakuisia tarinoita välillä herkän kaihoisasti ja välillä juurevan rokkaavasti.

Illan ohjelmisto koostuu esiintyjien tunnetuimmista kappaleista, roots-covereista ja harvinaisemmista paloista lauluntekijöiden matkan varrelta.

Kangasala-salissa on luvassa tiheätunnelmainen ilta viihdyttävien ja koskettavien laulujen ja tarinoiden äärellä.

Laulaja, säveltäjä ja sanoittaja Edu Kettunen on pitkän uransa aikana tehnyt monta suomalaisten suosikkikappaletta, joista tunnetuimpia on 1980-luvulla syntynyt ikivihreä hitti Lentäjän poika. Kettunen tunnetaan myös taidoistaan tarinankertojana.

Lauluntekijä, laulaja ja muusikko Tommi Kalenius on julkaissut kolme sooloalbumia, joista tuorein Miten kotiin löydetään? on vuodelta 2016. Kalenius on säveltänyt lukusia kappaleita tunnetuille suomalaisartistille.

Laulaja-lauluntekijät Ninni Poijärvi ja Mika Kuokkanen esiintyvät yhdessä ja ovat levyttäneet kaksi albumia, joista vuonna 2013 julkaistu Vagabond Moon keräsi kiittävät arviot.

Poijärvi ja Kuokkanen tunnetaan myös amerikkalaisesta juurimusiikista vaikutteensa saaneesta roots-yhtye Hoedownista. Poijärvi on levyttänyt neljä sooloalbumia ja hänet tunnetaan monen suomalaisen artistin taustajoukoista.

                                            Tommi Kalenius, Edu Kettunen, Ninni Poijärvi & Mika Kuokkanen

Viime vuonna toisensa löytäneiden kotimaisten huippujen yhteinen EP julkaistaan vuoden 2017 aikana.

Akustisesti: Edu Kettunen, Tommi Kalenius, Ninni Poijärvi & Mika Kuokkanen to 26.10.2017 klo 19, Liput Kangasala-talolta 28/25€, Lippu.fi alk. 30,50/27,50€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.

TallennaTakaisin uutisiin