Ajankohtaista

13.12.2017

Boheemi rapsodia luo joulumieltä ilman joulumusiikkia

Voice of Finland -ohjelmasta tutut Iina ja Roosa Hietanen, Ilari Hämäläinen ja Jarkko Kujanpää tähdittävät rock- ja bilemusiikin täyttämää esitystä Kangasala-talossa lauantaina 16.12.2017

Boheemi Rapsodia on hassunhauska, musiikintäyteinen tarina yhden perheen erilaisesta joulusta. Millainen juhla lopulta syntyy, kun perheen tyttäret tuovat uudet poikaystävänsä ensi kertaa kotiin?

Esityksessä kuullaan kavalkadi kotimaisia ja ulkomaisia hittejä ja helmiä: rockia, discoa, balladeita ja suomalaista iskelmää – taidokkaasti laulettuna ja soitettuna.

Esityksen on käsikirjoittanut ja tuottanut kangasalalainen laulaja Heini Hietanen. Idea syntyi, kun Hietanen seurasi tytärtensä Iina ja Roosa Hietasen sekä Ilari Hämäläisen ja Jarkko Kujanpään yhteisesiintymisiä vuoden 2016 Voice of Finland -kilpailussa. Neljä upea laulajaa nähdään nyt musikaalin solisteina.

Innostuin erityisesti monipuolisesti ja korkealta laulavista miehistä. Heidän esittämänään vaikkapa Queenin musiikki herää eloon, hän kertoo.

Aluksi olin suunnitellut perinteisempää konserttia ja pohdin sopivaa juontajaa, kun Viihdepalatsilta ehdotettiin vähän suurempaa jouluaiheista show:ta. Yllytyshulluna innostuin ideasta, hän jatkaa.

Viihdepalatsissa Tampereella vuosi sitten ensi-iltansa saaneen musikaalin puherooleissa, tyttöjen vanhempina nähdään koko kansan suursuosikit Mari Turunen ja Heikki Hela.

Musiikista vastaa Boheemi Bändi, jossa soittavat tamperelaiset Maiju Virtanen (saksofoni), Pirkka Isotalo (basso, kitara), Kim Wirtzenius (kitara), Harri Hakamäki (koskettimet) ja Sampo Neuvonen (rummut). Musiikin sovituksesta vastaa Jukka-Pekka Berg.

Musikaalin lisäksi Heini Hietanen on kirjoittanut myös elämänkertoja. Hänen kirjoittamansa elämänkertateos miehestään Pentti Hietasesta julkaistiin syksyllä 2017 Helsingin kirjamessuilla. Pentti Hietanen – Minulta sinulle -teoksen julkaisija on Readme.fi

Boheemi rapsodia Kangasala-talossa la 16.12.2017 klo 19, Liput Kangasala-talolta 36/34 €, Lippu.fi alk. 39,50/37,50 € sis. Lippu.fi palvelumaksun.

Dinner noutopöydästä Armas Galleria&Keittiön tapaan klo 17 alkaen.
Show & dinner -lippu Kangasala-talolta 64/62 €, Lippu.fi 67,50/65,50 €

 Takaisin uutisiin