Ajankohtaista

02.02.2018

Korealaisia huippumuusikoita Kangasala-talossa: ystävyyden, rauhan ja musiikin ilta paralympialaisten hengessä

Eteläkorealaisista maailmantähdistä koostuvan taiteilijaryhmän Euroopan kiertue saa päätöskonserttinsa Kangasala-salissa ystävänpäivän aattona 13. helmikuuta kello 18:30. Konsertti saapuu Kangasalle Firenzen ja San Marinon kautta.

Konserttikiertueen suunnittelija on Sochin paralympialaisissakin esiintynyt maailmanhuippu tenori Seungwon Choi, joka kokoaa vuosittain ammattilaisen ryhmän konserttikiertueelle rauhan ja ystävyyden teemalla. Ystävyyden, rauhan ja musiikin ilta tuo tuulahduksen Pyeong Changin käynnissä olevista talviolympialaisista ja sen tarkoituksena on musiikin keinoin edistää ihmisten välistä yhdenvertaisuutta ja kunnioitusta toisia ihmisiä kohtaan.

Seungwon Choi

Kangasala-salissa kuullaan klassisen laulukirjallisuuden helmiä, mm. Beethovenia, Tostia, Bizetä, Morriconea ja Stradellaa.

Konsertin saamisen Suomeen mahdollistaa pirkanmaalaisen Esteetön taide ja kulttuuri yhdistyksen vuodesta 2011 tekemä työ ACCAC Festival & Congress -tapahtumakokonaisuuden ja saavutettavuusliikkeen leviämiseksi maailmalla. Uusia ACCAC keskuksia on syntynyt vuonna 2017 mm. Nepaliin ja Marokkoon.

ACCAC Korea perustettiin myös viime vuonna ja tenori Seungwon Choi on sen presidentti. Tällä hetkellä Korean keskus tekee pohjatyötä ACCAC -tapahtuman toteutumiseksi Soulissa jo tänä vuonna.

Kangasala-sali antaa mahtavat puitteet sekä intiimin tunnelman tälle ainutlaatuiselle ja korkeatasoiselle konsertille. Kiitos yhteistyöstä Kangasala-talolle ja Harjula productionille”, hehkuttaa Kirsi Mustalahti Esteetön taide ja kulttuuri ry:stä.

Konsertin esiintyjät:
Sungji Kim – sopraano
Jihee Kim – kitara
Seungwon Choi – tenori
Hyuckjin Yun – baritoni
Mina Choi – piano
Kiwoong Jang – taiteellinen johtaja
 
Korealaisia huippumuusikoita: ystävyyden, rauhan ja musiikin ilta paralympialaisten hengessä Kangasala-salissa ti 13.2.2018 klo 18:30, Liput Kangasala-talolta 10 €, Lippu.fi 11,50€ + toimitusmaksutTakaisin uutisiin